Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η υπόσχεση του Ιβάν για το νέο γήπεδο

Δημοφιλή

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι όποιος κι όποιος. Δεν είναι ένας άνθρωπος που λαϊκίζει και μιλάει για να… μιλάει. Ο Σαββίδης με την πολυετή παρουσία του στον ΠΑΟΚ έχει αποδείξει ότι μετράει τα λόγια του και σέβεται το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Γι΄ αυτό και αγχώνεται με την υπόσχεση που έδωσε και πολλά χρόνια για την κατασκευή της Νέας Τούμπας, σε μία διαδικασία που καθυστέρησε για τους γνωστούς λόγους.

Είπε και πρόσφατα ο Σαββίδης στους συνεργάτες του ότι… «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην υλοποιήσει την υπόσχεσή του». Μεταφέρει δηλαδή την σιγουριά του, πώς ό, τι και αν γίνει γεωπολιτικά, ό,τι και αν γίνει επιχειρηματικά και οικονομικά, εκείνος και η οικογένειά του δεν πρόκειται να μην υλοποιήσουν τη συγκεκριμένη ιστορική υπόσχεση.

Η ατάκα… «θα το κάνω ακόμη και αν χρειαστεί να πουλήσω μία από τις επιχειρήσεις μου» είχε ουσιαστικό περιεχόμενο και δεν ειπώθηκε για τις εντυπώσεις. Αν δηλαδή συνεχίσει να έχει θέμα μεταφοράς κεφαλαίων, έχει βρει τη λύση και θα την υλοποιήσει ο κόσμος να χαλάσει.

 


Τελευταία νέα

Χαμηλότερη τιμή για την Alfa Romeo Tonale

Η Alfa Romeo Tonale στην έκδοση Sprint έχει πλέον εισαγωγική τιμή €39.500, με πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού και μηδενική χρέωση...

Στην ίδια κατηγορία