Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η τοξικότητα επιστρέφει από τον Ολυμπιακό

Δημοφιλή

Πριν καλά-καλά επιστρέψουν οι ομάδες στους αγωνιστικούς χώρους, πριν ξεκινήσει η δράση στο πρωτάθλημα της Super League οι γνωστοί κύκλοι δημιουργίας τοξικού κλίματος έπιασαν δουλειά. Ο Ολυμπιακός και όλος ο οργανισμός του έδειξε και πάλι αποφασισμένος να δράσει για να πετύχει τους σκοπούς του.

Ο Ολυμπιακός ΔΕΝ θέλει το 50-50 στο ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το πρώτο και αδιαμφισβήτητο δεδομένο. Επιδιώκουν την εύνοια και κάνουν τα πάντα γι΄ αυτή. Κάπως έτσι, τώρα που δεν την έχουν, άρχισαν και πάλι την προσπάθεια άσκησης κάθε είδους πίεσης. Είναι γνωστή και η λογική τους, αλλά και οι στόχοι τους. Στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός τα έχει κάνει μαντάρα έτσι όπως η διοίκησή του διαμόρφωσε και άλλαξε 2-3 φορές το ρόστερ της και τώρα θα κάνουν την αντεπίθεση για να πλησιάσουν στην κορυφή, με αρχικό σκοπό να πιέσουν τις καταστάσεις στο χώρο της διαιτησίας. Και όλα αυτά παρά το ότι στον πρώτο γύρο πήραν τα δύο πιο εξοργιστικά σφυρίγματα. Αυτό της ακύρωσης γκολ στην Τρίπολη και φυσικά το πέναλτι που ακυρώθηκε μέσω VAR κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Κάπως έτσι και με αφορμή έναν αγώνα παιδιών της Β ομάδας του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα, ξεκίνησε η αντεπίθεση ενόψει του δεύτερου γύρου. Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να φύγει από το γήπεδο και να μην παίξει στο δεύτερο ημίχρονο διαμαρτυρόμενος για λάθη που έγιναν σε βάρος του. Ο Μαρινάκης πήγε στο γήπεδο για να δημιουργήσει εντυπώσεις και φυσικά ο γνωστός κύκλος των ΜΜΕ άρχισε πάλι να παίζει το δικό του παιχνίδι. Αυτή ήταν η αρχή! Η τοξικότητα στην οποία θα επενδύσει ο Ολυμπιακός για να βρει ευάλωτους που θα επηρεαστούν για να του δώσουν και άλλα σφυρίγματα, μόλις ξεκίνησε.

ΝΑ ΚΙ Ο ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ

Ο Ολυμπιακός επικαλείται και χρησιμοποιεί τα Μέσα που μπορεί, μαζί βγάζει ανακοίνωση και ζητάει… βοήθεια από τον Αυγενάκη! Όπου… Ολυμπιακός, υπάρχει και ένας Αυγενάκης! Πώς τυχαίνει; Και όλα με σκοπό να φέρουν τη διαιτησία στα μέτρα τους όπως ακριβώς έγινε επί Κλάτενμπεργκ τα περασμένα χρόνια. Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος μόλις ξεκίνησε και ο παρασκηνιακός πόλεμος θα είναι ανελέητος. Με μία υποσημείωση: Με όλους μπορεί να τα βάλει ο Ολυμπιακός, σε όλους μπορεί να επιτεθεί, εκτός του Παναθηναϊκού!

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ SL2

Από εκεί και πέρα όμως και με αφορμή τα λάθη στην Καλλιθέα, πρέπει να σημειώσουμε ότι οι διαιτησίες στο πρωτάθλημα αυτό και στον βόρειο και στο νότιο όμιλο είναι απαράδεκτες. Γίνονται τραγικά πράγματα, υπάρχουν απαράδεκτες αποφάσεις και σε συνδυασμό με άλλες παλιές κακές συνήθειες σε αυτή την κατηγορία, το όλο σύνολο δεν τιμάει κανέναν στον ελληνικό ποδόσφαιρο. Για άλλη μία χρονιά μάλιστα τα λάθη δεν είναι τυχαία και μοιρασμένα, αλλά σημειώνονται υπέρ των ίδιων και των ίδιων.  Άλλο να είναι χαμηλό το επίπεδο των διαιτητών και άλλο να γίνονται αλλεπάλληλα λάθη υπέρ των ίδιων.

Από εκεί και πέρα βέβαια, άλλο το πρόβλημα στη SL2 και άλλο να γίνεται προσπάθεια για να γυρίσει και η πρώτη κατηγορία στα άρρωστα επίπεδα που ήταν το 2016 με το 100-0 υπέρ του ενός.

 


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία