Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η άποψη του Γκαρσία για τον Κουαλιάτα

Δημοφιλή

Για την περίπτωση του Νικολάς Κουαλιάτα μίλησε ο Πάμπλο Γκαρσία, συγκρίνοντας μάλιστα τον 22χρονο ποδοσφαιριστή με τον εαυτό του όταν είχε έρθει για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Ο Ουρουγουανός τεχνικός του ΠΑΟΚ Β είπε τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του που δεν έχει βρει ακόμα τα πατήματά του και τόνισε ότι χρειάζεται χρόνο για να εγκλιματιστεί στο νέο του περιβάλλον. Ο Γκαρσία μάλιστα δε δίστασε να αναφερθεί και στην φυσική θέση του Κουαλιάτα στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 45χρονου τεχνικού:

«Έχω δουλέψει μαζί του για λίγο. Όταν ένα παιδί φεύγει από την πατρίδα του σε μικρή ηλικία, υπάρχουν δυσκολίες. Το έζησα και εγώ αυτό που έφυγα από την Ουρουγουάη στα 19 μου και μέχρι τα 25 ζορίστηκα αρκετά.

Έτσι και ο Κουαλιάτα έφυγε πολύ μικρός από την πατρίδα του και ίσως χρειάζεται λίγο χρόνο προσαρμογής. Από εκεί και έπειτα, από την στιγμή που τον απέκτησαν τον παίκτη, σίγουρα θα ξέρουν τους λόγους που τον απέκτησαν.

Θα χρειαστεί τον χρόνο του να δείξει ποιος είναι, χρειάζεται υπομονή, συγκέντρωση και σκληρή δουλειά από τον ίδιο για να δείξει αυτά που θέλει στο γήπεδο.

Τον είχα σε δυο φιλικά, είμαστε φίλοι, δεν είμαι σίγουρος ότι παίζει στην θέση του. Ίσως με τον καιρό παίξει στην θέση του και δείξει τις ικανότητες που έχει».


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία