Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Νάρεϊ λένε και… κλαίνε στην Φορτούνα

Δημοφιλή

Μπορεί να κράτησε αρκετά το… σίριαλ της μεταγραφή του Κάλεντ Νάρεϊ από την Φορτούνα Ντίσελντορφ στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Γερμανός εξτρέμ έδειξε τα διαπιστευτήριά του από την αρχή της σεζόν στον ΠΑΟΚ. Ο 28χρονος ακραίος επιθετικός ήρθε στη Θεσσαλονίκη έχοντας κάνει πέρσι μια μαγική χρονιά στην δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου. Οι διαπραγματεύσεις του Δικεφάλου με τον γερμανικό σύλλογο κράτησαν αρκετές εβδομάδες, με την κατάληξη την υπόθεσης να είναι θετική για τους «ασπρόμαυρους».

Δημοσίευμα της «Bild» κάνει αναφορά στον Νάρεϊ, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στο ρόστερ της Φορτούνα Ντίσελντορφ, κάτι που φαίνεται πως κοστίζει στην γερμανική ομάδα, η οποία ψάχνει τρόπο να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία.

«Τα γκολ και οι ασίστ του λείπουν! Ο Κάλεντ Νάρεϊ μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης το καλοκαίρι έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Αφού ο πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν (8 γκολ/15 ασίστ) ήθελε να φύγει και μάλιστα έκανε αποχή από τις προπονήσεις.

Ωστόσο, η Φορτούνα επέλεξε να μην φέρει πραγματικό αντικαταστάτη, θέλοντας να αναπληρώσει την απώλεια με παίκτες που ήταν ήδη εκεί – ένας λάθος υπολογισμός που μπορεί να έχει συνέπειες.

Το λάθος με την υπόθεση Νάρεϊ μπορεί να κοστίσει την άνοδο στην Bundesliga. Κανένας εξτρέμ της Φορτούνα δεν πλησιάζει να ανταποκριθεί στις εμφανίσεις του Νάρεϊ την περασμένη σεζόν», αναφέρει το δημοσίευμα της γνωστής γερμανικής ιστοσελίδας, πλέκοντας το εγκώμιο του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Μετά από εννιά αγωνιστικές η Φορτούνα Ντίσελντορφ βρίσκεται στην 6η θέση της Zweite Liga και στο -7 από την κορυφή.


Τελευταία νέα

Έπεσε ξύλο στη Βουλή, ο Κ. Φλώρος γρονθοκόπησε τον Β. Γραμμένο!

Ένα σοβαρότατο επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή με τον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο να χειροδικεί κατά του βουλευτή της Ελληνικής...

Στην ίδια κατηγορία