Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η Ρόμα ήθελε Ίνγκασον, αλλά…

Δημοφιλή

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να αποκτά τον Τάισον, τον Κανίς, αλλά και τον Τόμας Κεντζιόρα.

Ωστόσο, δεν αποχώρησε κανείς από τον Δικέφαλο σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών παραλίγο να υπάρξει μια πολύ ηχηρή αποχώρηση από το ρόστερ των «ασπρόμαυρων».

Πιο συγκεκριμένα, ο Ίνγκι Ίνγκασον μπήκε στο στόχαστρο μεγάλη ευρωπαϊκής ομάδας που έκανε προσπάθεια να τον αποκτήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, λόγος γίνεται για την ιταλική Ρόμα, προπονητής της οποίας είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο. Οι Ρωμαίοι έχουν θέμα στο κέντρο της άμυνας τους και θέλησαν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή.

Ο Ισλανδός αρχηγός του Δικεφάλου πληρούσε όλα τα κριτήρια του Πορτογάλου τεχνικού της ιταλικής ομάδας και έτσι oι Τζιαλορόσι θέλησαν να αποκτήσουν τον 29χρονο με την μορφή δανεισμού, χωρίς ωστόσο να επιθυμούν να βάλουν υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ δεν υπήρξε πρόσφορο έδαφος για κάτι τέτοιο, διότι οι «ασπρόμαυροι» δεν επιθυμούσαν να χάσει τον ηγέτη της άμυνας τους, σε ένα χρονικό σημείο, που δύσκολα θα μπορούσε να βρει άξιο αντικαταστάτη.

Από την πλευρά του ο Ίνγκασον προφανώς και ήταν κολακευμένος από το ενδιαφέρον και την πρόταση, αλλά δεν πίεσε καταστάσεις. Ο Ισλανδός έχει έναν δικό του ηθικό κώδικα που δεν του επιτρέπει να πάει κόντρα στην ομάδα, στη οποία βρήκε το ποδοσφαιρικό του λιμάνι.

Άλλωστε, ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ περνάει καλά στην πόλη και εκτίμησε ιδιαίτερα την στάση των «ασπρόμαυρων», κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για το νέο του συμβόλαιο.


Τελευταία νέα

Το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας με Σάστρε!

Απίθανες στιγμές εκτυλίχθηκαν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα, εκεί όπου ο Δικέφαλος «καρπώθηκε» μία εξαιρετικής σημασίας νίκη κόντρα στην Ένωση...

Στην ίδια κατηγορία