Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η «ντοπιέτα» του Οζντόεφ και οι άλλοι

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να νικάει και να παίρνει γκολ από όλες του τις γραμμές, με τον Μαγκομέντ Οζντόεφ να αποτελεί την τελευταία καταγραφή στη λίστα των σκόρερ, πετυχαίνοντας μάλιστα δύο τέρματα στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στην Τούμπα.

Μάλιστα, ο Ρώσος χαφ έγινε ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου που πετυχαίνει «ντοπιέτα» τη φετινή σεζόν, μπαίνοντας σε ένα κλειστό «κλαμπ».

Πρώτος σε αυτό εισήλθε ο Αντρίγια Ζίκοβιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ έχει πετύχει μέχρι στιγμής δύο φορές την τρέχουσα σεζόν πάνω από ένα γκολ, και μάλιστα σε «κολλητά» παιχνίδια.

Πιο συγκεκριμένα, ο «Zile» σκόραρε από δύο φορές στο ευρωπαϊκό παιχνίδι- πρόκριση με τη Χάιντουκ, αλλά και στην πρεμιέρα της ελληνικής Super League με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Σε ευρωπαϊκό παιχνίδι πρόκρισης τον… μιμήθηκε και ο Τάισον. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος καθάρισε την είσοδο του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League, σκοράροντας δυο φορές στη ρεβάνς με τη Χαρτς στην Τούμπα.

Προτελευταίος από τους «διπλούς» ήταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, που άνοιξε τον δρόμο για το διπλό του Δικεφάλου στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα.


Τελευταία νέα

Στην Μπαρτσελόνα βλέπουν τον Γιαμάλ ως τον νέο ηγέτη

Να… ανταμείψει το πιο ελπιδοφόρο πρότζεκτ της με έναν εκ των πλέον συμβολικών τρόπων φέρεται να σκέφτεται η Μπαρτσελόνα....

Στην ίδια κατηγορία