Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Συγκλονίζει το αντίο του Γιώργου Μαυρίδη στον πατέρα του (pic)

Δημοφιλή

Μεγαλείο ψυχής έδειξε ο Γιώργος Μαυρίδης, ο οποίος το Σάββατο (21/10) έχασε τον πατέρα του, ωστόσο την επόμενη μέρα αγωνίστηκε κανονικά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα του ποδοσφαίρου σάλας.

Ο Δικέφαλος πήρε την πρώτη του νίκη στο εγχώριο πρωτάθλημα, κερδίζοντας με 3-0 τον Ηνίοχο, με το τμήμα του futsal αλλά και τον Α.Σ. ΠΑΟΚ να αφιερώνει τη νίκη στον πατέρα του Μαυρίδη. Ο ίδιος προχώρησε μια συγκλονιστική ανάρτηση στα social media, μιλώντας για τον πατέρα του και την επιθυμία του να τον δει να παίζει ποδόσφαιρο.

«30 χρόνια πριν σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο για να μην σου κάνω το χατίρι, ήξερα ότι ήταν η καψούρα σου να με δεις ποδοσφαιριστή και μένα η αντίδραση μου για αυτά που έζησα… Δεν περίμενα ποτέ στην ζωή μου ότι 30 χρόνια μετά θα σου το έκανα , δεν περίμενα ποτέ ότι θα σκύλιαζα να κερδίσω για σένα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα παρακαλούσα να ήσουν εδώ να με δεις. Ελπίζω να με καμάρωσες από εκεί ψηλά και ας ήταν αργά. Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε και να μου δώσεις αυτά που πάντα ήθελα σα παιδί.
Μακάρι σε μια άλλη ζωή να μπορέσεις να δεις τι έχασες από τον γιο σου και εγώ να ζήσω τον πατέρα μου.

Καλό ταξίδι Πετράν, αφιερωμένη για σένα ή σημερινή νίκη!», ανέφερε η συγκλονιστική «εξομολόγηση» του Γιώργου Μαυρίδη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε το παρακάτω:


Τελευταία νέα

Οι εορταστικές ευχές σε Πόρτερ (pic)

Ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή (04.05) για τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ δεδομένου πως συμπληρώνει τα 24 έτη ζωής του,...

Στην ίδια κατηγορία