Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Λεωφόρος… πηγαίνει στον Αντρίγια

Δημοφιλή

Μετά τον Μπράντον Τόμας που έχει καταφέρει να χτίσει μία ιδιαίτερη σχέση με τον Παναθηναϊκό δεδομένων των στατιστικών του επιδόσεων κόντρα στους «πράσινους», σειρά παίρνει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς καθώς τα νούμερα του Σέρβου μεσοεπιθετικού είναι αξιοσημείωτα δείχνοντας πως… ρολάρει καλύτερα σε εκτός έδρας αναμετρήσεις με την ομάδα της Αθήνας. Ενδεικτικό πως σε συνολικά 18 αγώνες κόντρα στον Παναθηναϊκό μετράει τέσσερα γκολ εκ των οποίων τα τρία τέρματα είναι σημειωμένα στη Λεωφόρο και δύο ασίστ, με το τελευταίο χρονικά να καταγράφεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με το σύνολο του Φατίχ Τερίμ στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απουσία αγωνιστικών υποχρεώσεων και την πρώτης τάξεως ευκαιρία εντός ΠΑΟΚ για «ανάσες» και ξεκούραση, οι «ασπρόμαυροι» φιλοξενούνται για τρίτη συνολικά φορά στο «Απόστολος Νικολαϊδης» τη σημερινή (31.03) μέρα δεδομένου πως επανέρχεται η δράση στη Super League. Σε μία έξοδο που προσφέρεται κατ΄αποκλειστικότητα για νίκη και βαθμολογική αντεπίθεση, ο ΠΑΟΚ θα ψάξει την πολυπόθητη νίκη χωρίς τους Ράχμαν Μπάμπα και Γιάννη Μιχαηλίδη, έχοντας απωλέσει βαθμούς στην πρεμιέρα των Play Off με τον Άρη στην Τούμπα υποχωρώντας από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Συνεπώς, μένει να φανεί η προσέγγιση του Ράζβαν Λουτσέσκου καθώς επίσης και οι τελικές επιλογές με τους Μπράντον Τόμας και Αντρίγια Ζίβκοβιτς να έχουν καταφέρει να αφήσουν το «στίγμα» τους σε αγώνες με τον Παναθηναϊκό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Τάισον παίρνει… σκυτάλη από τον Νάρεϊ

Αλλα τρία παιχνίδια απομένουν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν για τον ΠΑΟΚ κι ο Τάισον προβάλλει ως ο επικρατέστερος,...

Στην ίδια κατηγορία