Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η… κωμική επίθεση του Παναθηναϊκού, που ψάχνει τρόπο ν΄ αποπροσανατολίσει

Δημοφιλή

Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ και η καταπληκτική της παρουσία στα ελληνικά και ευρωπαϊκά γήπεδα, έχει προκαλέσει τρομερό πονοκέφαλο στους αντιπάλους. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί η διαρκής προσπάθεια του Παναθηναϊκού να επιτίθεται στον ΠΑΟΚ και να αποπροσανατολίζει από την ποδοσφαιρική πραγματικότητα;

Όπως ακριβώς το είχε προαναγγείλει ο Ιβάν Σαββίδης πριν λίγες εβδομάδες. Σαν να το ήξερε, σαν να το είχε δει μπροστά του. Μιλώντας στους συνεργάτες του αλλά και σε όλους στον ΠΑΟΚ, έλεγε ο πρόεδρος της ΠΑΕ: «Είναι βέβαιο ότι θα μπούμε στο στόχαστρο των αντιπάλων.

Πριν λίγες ημέρες και ενόψει της πρώτης αναμέτρησης των δύο ομάδων ο Παναθηναϊκός που δείχνει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την αλλαγή προπονητή, πραγματοποίησε την πρώτη επίθεση. Για εντελώς άσχετο και απρόσμενο τρόπο έθεσαν (μέσω κύκλων) θέμα υπευθύνου VAR! «Πως είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ να μην ήθελε τον προερχόμενο από το προηγμένο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας Ζοάο Καπέλα και τώρα να ψηφίζει για τον συγκεκριμένο ρόλο υπέρ ενός ανθρώπου που προέρχεται από μια χώρα που δεν χρησιμοποιεί VAR;»

Πρώτη παράξενη και εντελώς ανούσια επίθεση. Γιατί ανούσια; Μα και ο Παναθηναϊκός ψήφισε την αλλαγή του Καπέλα! Και ήξεραν καλά ότι όλες οι ΠΑΕ είθισται να ψηφίζουν υπέρ των συνεργατών που κάθε νέος πρόεδρος της ΚΕΔ θέλει να εμπιστευθεί. Αυτό έκανε για ακόμη μία φορά ο ΠΑΟΚ, αλλά οι Πράσινοι θεώρησαν ότι έπρεπε να επιτεθούν για να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Η επικοινωνιακή προσπάθεια συνεχίστηκε με μία άλλη ανόητη κίνηση κατά του ΠΑΟΚ! Ετοίμασαν και έστειλαν εξώδικη διαμαρτυρία κατά του Ράζβαν Λουτσέσκου με σκοπό να ανακαλέσει δηλώσεις του για τη διαιτησία που έχει η ομάδα του σε αγώνες με τον Παναθηναϊκό! Και όμως! Ο Παναθηναϊκός που τόσα και τόσα έχει υποστηρίξει κατά της διαιτησίας, ο Παναθηναϊκός που πριν λίγους μήνες δήλωσε ξεκάθαρα ότι… «η ΑΕΚ μας έκλεψε το πρωτάθλημα» ζητούσε από τον Λουτσέσκου να ανακαλέσει τα περί… κλεμμένου πρωταθλήματος.

Ένας Λουτσέσκου που πράγματι έχει πολλά για τη διαιτησία και έχει κριθεί από τα αρμόδια όργανα. Τον άκουσαν στις κρίσεις που έκανε και στα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε και τον έκριναν αθλητικοί δικαστές, εισαγγελείς και άλλοι. Δεν απολογήθηκε, δεν καταδικάστηκε, παρολ’ αυτά ο Παναθηναϊκός του ζητάει να ανακαλέσει; Πώς; Τι να ανακαλέσει; Ότι αισθάνεται αδικημένος; Είναι φανερό ότι κάτι άλλο επιδιώκει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και κατά πάσα πιθανότητα είναι μία προσπάθεια λαϊκισμού για να ικανοποιηθεί το κοινό της, ειδικά τώρα που δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις. Εκτός κι αν τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα και υπάρχουν δυνάμεις που επιδιώκουν την ένταση για να δικαιολογηθεί μία νέα απόφαση για κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια. Άραγε θέλουν όλοι να ανοίξουν τα γήπεδα ή μερικοί φοβούνται τα εσωτερικά τους μέτωπα και ψάχνουν άλλες αφορμές για να μην ανοίξουν ποτέ σε αυτή την αγωνιστική περίοδο;

ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΛΑΘΟΣ

Και μέσα σε όλα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα αιτήματά της προς τον Λουτσέσκου μέσα από αυτή την εξώδικο διαμαρτυρία, του ζητούσε να ανακαλέσει τις δηλώσεις του για τον τελικό κυπέλλου του 2021! Τότε όμως είχαν παίξει ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός! Ένα απίστευτο λάθος σε ένα τέτοιο επίσημο έγγραφο που δείχνει και την προχειρότητα της κίνησης, που έγινε για να γίνει και να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Κάπως έτσι και επειδή ΔΕΝ πρέπει να περάσει του Παναθηναϊκού, δεν πρέπει να δημιουργηθεί ένταση, δεν πρέπει να δοθούν αφορμές για νέες τιμωρίες και κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια, όλοι ΜΑ ΟΛΟΙ οφείλουν να κρατήσουν τη ψυχραιμία τους.

Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ

Ο Παναθηναϊκός επιτέθηκε στον Λουτσέσκου, κατά βάση όμως επιτέθηκε στον ΠΑΟΚ. Αυτή ήταν και η θέση των ασπρόμαυρων που φυσικά έσπευσαν να στηρίξουν τον προπονητή τους.

«Ο προπονητής και άνθρωπος Ράζβαν Λουτσέσκου έχει την πλήρη αποδοχή, υποστήριξη, εκτίμησή μας και οποιαδήποτε νομική κίνηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει απέναντί της την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και όχι εκείνον»  απάντησαν οι ασπρόμαυροι που αν το όλο θέμα πάει στα δικαστήρια (είναι δυνατόν; ) φυσικά θα βρεθούν εκείνοι και όχι ο Ρουμάνος προπονητής.

«Οι δηλώσεις του προπονητή μας δεν δυσφήμησαν ποτέ κανέναν Παναθηναϊκό, αλλά τους διαιτητές που τον προστάτευσαν, σύμφωνα με την αξιολογική κρίση του προπονητή και είναι αυτονόητο πως οι δηλώσεις του προπονητή μας ταυτίζονται με τις απόψεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ» υποστηρίζουν στον Δικέφαλο του Βορρά και πέρα από τα λόγια και τις δηλώσεις, το πιο σημαντικό από όλα: Μέσα στις επόμενες ημέρες υπογράφεται το νέο του συμβόλαιο, αυτό για το οποίο συμφώνησε με τον Ιβάν Σαββίδη για τα προσεχή τρία χρόνια μέχρι το 2027. Ποια καλύτερη απάντηση προς όλους;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Προφυλακίστηκε ο αρχηγός της Θύρας 7

Ακόμα ένας κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Γιώργου Λυγγερίδη προφυλακίστηκε. Συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για τον γνωστό με το...

Στην ίδια κατηγορία