Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Καρδίτσα… κλείνει την πόρτα στους ΠΑΟΚτσήδες

Δημοφιλή

Μπορεί ο ΠΑΟΚ mateco να έχει σήμερα (29/11) ευρωπαϊκό αγώνα απέναντι στη Σάσαρι για το Basketball Champions League (δείτε εδώ), ωστόσο έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις στον Α.Σ. Καρδίτσας για το επερχόμενο παιχνίδι με τον Δικέφαλο. Την ερχόμενη Κυριακή 4 Δεκεμβρίου η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη θα αντιμετωπίσει την Καρδίτσα εκτός έδρας για την 8η αγωνιστική, με την πλευρά των γηπεδούχων να παίρνουν από νωρίς τα μέτρα τους ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης. Χθες (28/11) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, στην οποία μεταξύ άλλων αποφασίστηκε να μην διατεθούν εισιτήρια στους φίλους του ΠΑΟΚ και να υπάρξει απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Α.Σ. Καρδίτσας:

Ενόψει του αγώνα της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου και ώρα 7:15 μ.μ. Α.Σ.Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ – ΠΑΟΚ mateco στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» για την 8η αγωνιστική της Basket League, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη το πρωί της Δευτέρας, μετά από πρόσκληση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας και με τη συμμετοχή των εμπλεκομένων φορέων, αλλά και εκπροσώπων των ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας και ΠΑΟΚ.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της Κυριακής, ενώ αποφασίσθηκε να μη διατεθούν εισιτήρια σε οργανωμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, τόσο λόγω της σχετικής απαγόρευσης, όσο και γιατί το κλειστό γυμναστήριο της Καρδίτσας, δε δίνει τη δυνατότητα διαχωρισμού των φιλάθλων. Έτσι, με ευθύνη των αρμόδιων αρχών, δε θα επιτραπεί η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής.


Τελευταία νέα

Ετοιμάζεται για το αντίο ο Βιεϊρίνια

Τρείς αγωνιστικές απέμειναν για το τέλος της φετινής σεζόν του ΠΑΟΚ, τρείς «τελικοί» τους οποίους πρέπει να κερδίσει ώστε...

Στην ίδια κατηγορία