Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η επιθυμία του Μίσιτς γίνεται πραγματικότητα

Δημοφιλή

ΠΑΟΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ πράξη… δεύτερη στην Τούμπα, εκεί όπου περνάει η πρόκριση στους «8» του UEFA Europa Conference League με τους «ασπρόμαυρους» να πληγώνονται ακριβά από δικά τους λάθη, έχοντας να ανατρέψουν το εις βάρος τους 2-0 που διαμορφώθηκε μία εβδομάδα πριν στην Κροατία. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο ΠΑΟΚ τέθηκε αντιμέτωπος με έναν πρώην ποδοσφαιριστή του που δεν είναι άλλος από τον Γιόζιπ Μίσιτς, διαγράφοντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο Μάξιμιρ δεδομένου πως συνιστούσε μία «σκούπα» για τη Ντιναμό, θωρακίζοντας τον άξονα και συμβάλλοντας στο επιθετικό τρανζίσιον του κροατικού κλαμπ.

Μιλώντας στη FORZA ο Κροάτης χαφ επισήμανε πως ήθελε εναγωνίως να κληρωθεί με τον ΠΑΟΚ ενώ προσεχώς αναμένεται να πραγματοποιηθεί και η δεύτερη… επιθυμία του. Ενδεικτικό πως ο Γιόζιπ Μίσιτς επιθυμούσε να αγωνιστεί εκ νέου στο γήπεδο της Τούμπας τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ήθελε έναν τελευταίο… χορό στο ασπρόμαυρο στάδιο.

Αναλυτικότερα όσα επισήμανε:

«Ήθελα να κληρωθούμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, πιστεύω πως θα είναι δύο δυνατές μάχες δύο ποιοτικών ομάδων που αξίζουν τη παρουσία της σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Εγώ πάντως θα το απολαύσω» είπε ο Γιόσιπ Μίσιτς στη FORZA αμέσως μετά την κλήρωση, τονίζοντας ότι γι’ αυτόν αυτό θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι.

Περιμένω πως και πως τους δύο αγώνες με τον ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα αυτόν της Τούμπας. Ήθελα έναν… τελευταίο χορό στην Τούμπα, ήθελα να παίξω για ακόμα μια φορά σ’ αυτό το γήπεδο και αυτή η επιθυμία μου όπως όλα δείχνουν θα γίνει πραγματικότητα μετά και από αυτή την κλήρωση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία