Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Σπαρτάκ «καλεί» Ίβιτς

Δημοφιλή

Ολοένα και πιο σοβαρό φαντάζει το ενδεχόμενο μετακόμισης του Βλάνταν Ίβιτς από το Κράσνονταρ στην Μόσχα. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως από το μεσημέρι της Δευτέρας κυκλοφορούν έντονες φημολογίες πως η Σπαρτάκ Μόσχας «χτενίζει» την αγορά προκειμένου να αναζητήσει τον διάδοχο του Γκιγέρμο Αμπασκάλ στην τεχνική της ηγεσία, έχοντας καταθέσει φερόμενη πρόταση προς τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος αίφνης βρίσκεται προ της απόλυσης από την Κράσνονταρ!

Παρά το εκπληκτικό ξεκίνημα στον πρώτο γύρο, η Κράσνονταρ μετρά τρεις σερί γκέλες μετά την επανέναρξη έπειτα την χειμερινή διακοπή, με πιο πρόσφατη τον αποκλεισμό – σοκ από το Κύπελλο μετά την ήττα με 2-0 από την Χίμκι.

«Είναι η πρώτη φορά που ακούω για πρόταση από την Σπαρτάκ. Εγώ είμαι προπονητής της Κράσνονταρ και το συμβόλαιο μου λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2024», σχολίασε ο Σέρβος που προσπάθησε να ντριμπλάρει τις ερωτήσεις: «Η ομάδα έχει ιδιοκτήτη, πρόεδρο. Αυτός αποφασίζει. Αν το αποφασίσει το κλαμπ, τότε εντάξει. Εγώ θα ακολουθήσω ότι είναι γραμμένο στο συμβόλαιο μου», τόνισε ο Βλάνταν Ίβιτς, που έχει την Κράσνονταρ στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, έναν βαθμό πίσω από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Απίθανος διαγωνισμός από το PAOK Inside

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του ΠΑΟΚ με υπογραφές όλων των παικτών πάνω της! Τα...

Στην ίδια κατηγορία