Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το σερί Ντιναμό-Κοτάρσκι δεν έσπασε

Δημοφιλή

Έχοντας μπροστά του ένα… βουνό που πρέπει να ανέβει προκειμένου να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 που διαμορφώθηκε στην Κροατία απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με γνώμονα μία θέση στους «8» του UEFA Conference League ο ΠΑΟΚ καλείται να βγάλει αντίδραση κάνοντας ακόμη μία υπέρβαση. Αναμενόμενα τα βλέμματα όλων στράφηκαν στον Ντόμινικ Κοτάρσκι δεδομένου του περάσματός του από το κροατικό κλαμπ, κάνοντας τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και έχοντας αναπτύξει μία σχέση… ζωής με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Το αξιοσημείωτο δε πως εκτός από τον ΠΑΟΚ, ο Κροάτης κίπερ των «ασπρόμαυρων» τέθηκε ακόμη τρεις φορές αντιμέτωπος με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη φανέλα της Γκόριτσα και σε ισάριθμες συναντήσεις αγνόησε τη νίκη δεδομένου πως το κροατικό κλαμπ «καρπώθηκε» τρεις επικρατήσεις.

Συνεπώς, στην πρώτη εκτός έδρας «μάχη» του Δικεφάλου στην Κροατία διεύρυνε το αρνητικό του σερί κόντρα στην εν λόγω ομάδα μιας και δεν την έχει κερδίσει ποτέ. Ο ίδιος πάντως θέλει σαν τρελός η πρώτη του νίκη να φέρει και την πρόκριση στους «ασπρόμαυρους» στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ηράκλειο: Έκτακτη προσγείωση αεροπλάνου λόγω… καυγά

Χάος επικράτησε σε πτήση της easyJet από τη Γλασκώβη προς τη Χουργκάντα της Αιγύπτου, με αποτέλεσμα ο πιλότος να...

Στην ίδια κατηγορία