Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η… επιστροφή του Τσαούση

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 της Φαρούλ Κοστάντζα σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονται τακτικά, αλλά και σε παιδιά από τον ΠΑΟΚ Β.

Ανάμεσα σε αυτούς που αγωνίστηκαν για λίγα λεπτά κόντρα στην ομάδα από την Ρουμανία ήταν και ο Μάριος Τσαούσης. Ο Έλληνας μπακ βρισκόταν στα «πιτς» εδώ και αρκετούς μήνες, όταν είχε αποχωρήσει ως τραυματίας από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα (2-2), στις 23 του περασμένου Οκτώβρη.

Ο νεαρός είχε υποστεί κάκωση στον έσω πλάγιο, και τέθηκε νοκ- άουτ για τις υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Στην προετοιμασία επέστρεψε και πήρε λεπτά συμμετοχής σε φιλικό, ωστόσο με την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη στάθηκε εκ νέου άτυχος, αφού υπέστη θλάση.

Το τελευταίο διάστημα έχει επιστρέψει εκ νέου, προπονείται κανονικά με την ομάδα και πήρε κόντρα στη Φαρούλ μια μικρή γεύση… αγώνα, αντικαθιστώντας στο 90′ τον Μιχαηλίδη, που επίσης έκανε την πρώτη του συμμετοχή με τη μεγάλη ομάδα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του πέρσι τον Μάρτιο.

Προηγούμενο άρθροΧωρίς… ανάσα!
Επόμενο άρθροΟι ασίστ του Κεντζιόρα (video)


Τελευταία νέα

Οι 11 επιλογές του Αλεξιάδη για Αιολικό

Ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αιολικό στην Αριδαία, με τον Αλέξη Αλεξιάδη να παρατάσσει μια ενδεκάδα με...

Στην ίδια κατηγορία