Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Χωρίς… ανάσα!

Δημοφιλή

Το πρώτο μεγάλο μέρος της σεζόν έχει ολοκληρωθεί για τον ΠΑΟΚ και πλέον η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς. Ο Δικέφαλος κατάφερε να βρίσκεται κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, καθώς απέχει μόλις πέντε βαθμούς από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται με το ένα πόδι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μιας κι ο πρώτος ημιτελικός στο ΔΑΚ Λαμίας έληξε με σκορ 1-5.

Μετά τη νίκη στο Χαριλάου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ επέκτεινε το αήττητο σερί του σε 22 επίσημους αγώνες και έχει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για το τελευταίο κομβικό κομμάτι της σεζόν. Έξι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου έχουν ξεπεράσει το «φράγμα» των 2.000 αγωνιστικών λεπτών μέχρι στιγμής στη σεζόν, ενώ από κοντά βρίσκεται κι ένας ακόμη.

Ο λόγος για τους Ντομινίκ Κοτάρσκι (2.790′), Ίνγκι Ίνγκασον (2.610′), Ντούγκλας Αουγκούστο (2.437′), Κάλεντ Νάρεϊ (2.432′), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (2.278′) και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (2.129′). Οι παραπάνω παίκτες έχουν αγωνιστεί ως βασικοί στα περισσότερα παιχνίδια, αποτελώντας βασικά «γρανάζια» στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Πολύ κοντά στο να ξεπεράσει τα 2.000 αγωνιστικά λεπτά βρίσκεται ο Ράφα Σοάρες. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ μπορεί να μην είχε χρησιμοποιηθεί αρκετά στην αρχή της σεζόν, ωστόσο ο τραυματισμός του Μάριου Τσαούση τον έφερε ξανά στο προσκήνιο.

Ο Σοάρες έχει καταγράψει 18 συναπτές εμφανίσεις ως βασικός στο πρωτάθλημα, ενώ αν αγωνιστεί την ερχόμενη Κυριακή (2/4) κόντρα στην ΑΕΚ, θα μπει κι αυτός στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που ξεπέρασαν τα 2.000 λεπτά.


Τελευταία νέα

Η παραδοχή του Μεντιλίμπαρ για τον ΠΑΟΚ

Το δικό το σχόλιο για τη μάχη του τίτλου έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας στην...

Στην ίδια κατηγορία