Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η επίσκεψη Αυγενάκη στη Θεσσαλονίκη, η ανησυχία και τα… ξεφωνητά

Δημοφιλή

Διακατέχονταν από μια ανησυχία ο Λευτέρης Αυγενάκης κατά την τελευταία του παρουσία στην Θεσσαλονίκη την περασμένη Κυριακή. Ο υφυπουργός αθλητισμού παραβρέθηκε στην κοπή της πίτας της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων, (ΕΚΑΣΘ) και έδειχνε να αισθάνεται κάπως άβολα. Λέτε να γνώριζε πως μια ημέρα μετά η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού επρόκειτο να βγάλει μια απόφαση-έκτρωμα βάζοντας «μπουρλότο» στο πρωτάθλημα;

Κάποια στιγμή στην διάρκεια της εκδήλωσης της ΕΚΑΣΘ ζήτησε να έρθει κοντά του ο Γιώργος Ορφανός με τον οποίο και τα είπαν για λίγα λεπτά. «Να είστε δίκαιος, εκπροσωπείτε όλο τον αθλητισμό…», τού είπε σε ένα πηγαδάκι ένας παρευρισκόμενος. Ένας άλλος από το βάθος (είχε πολύ κόσμο η αίθουσα στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου «Μακεδονίας» του φώναξε «σταματήστε να χαϊδεύετε τον Ολυμπιακό».

Στη διάρκεια της ομιλίας του ο Αυγενάκης αναφέρθηκε έμμεσα στην Ομοσπονδία Μπάσκετ λέγοντας πως «στο εξής θα ελέγχουμε πως διαχειρίζονται χρήματα επιχορηγήσεων». Ο Βασιλακόπουλος δεν πρέπει να χάρηκε και πολύ με την επιλογή της ΕΚΑΣΘ. «Εμείς στείλαμε πρόσκληση όπως κάνουμε κάθε χρόνο στον Πρωθυπουργό και από το γραφείο του Πρωθυπουργού ενημερωθήκαμε πως την πολιτεία επρόκειτο να εκπροσωπήσει ο κ. Αυγενάκης. Αυτή ήταν η διαδικασία», εξήγησε ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ, Σάββας Λόρτος, που είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ. Αυγενάκη για θέματα που απασχολούν το ερασιτεχνικό μπάσκετ της πόλης. Ας κρατάει όμως μικρό… καλάθι ο κ. Λόρτος γιατί η προσοχή  του εν λόγω υφυπουργού βρίσκεται στο πώς θα ικανοποιήσει απαιτήσεις γνωστών του από το μεγάλο λιμάνι της χώρας, τον Πειραιά.

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΠΟΕΛ

Την περασμένη βδομάδα γράφαμε για έναν ακόμη Έλληνα που θα πάει Ισραήλ. Γράψαμε για Μέξα. Δοκάρι… Ο Καστρίτης τον κέρδισε στην μάχη για τον πάγκο της Χάποελ. Η συμφωνία έκλεισε λένε οι πληροφορίες με μηνιάτικο κοντά στα 8.000 ευρώ. Αν δείξει έργο και παραμείνει και την επόμενη χρονιά το κασέ θα ανέβει περισσότερο.

Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΟΥΙΓΚΙΝΣ

*Ο Αντουέιν Ουίγκινς δεν περίμενε πως ο ΠΑΟΚ θα τον άλλαζε. Κι εδώ που τα λέμε πάλεψε φιλότιμα για τη θέση του. Ήταν παράδοξο. Την μια εβδομάδα να βγαίνεις MVP αγωνιστικής και την άλλη να μαθαίνεις πως σε διώχνουν.

ΠΑΟΚ κλήθηκε να πάρει μια δύσκολη απόφαση καθώς έπρεπε να αλλάξει την αγωνιστική του φυσιογνωμία. Ο Ουίγκινς που ήρθε με συμβόλαιο 35.000 χιλιάδες ευρώ, «θυσιάστηκε». Ήταν εξαιρετικός χαρακτήρας και μάλιστα φεύγοντας ευχήθηκε στο μέλλον να συνεργαστεί εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες ξανά με τον ΠΑΟΚ.

*Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προπονούνται οι παίκτες του Ηρακλή είναι ίσως οι χειρότερες από κάθε άλλη ομάδα. Αυτά που περιέγραψε ο Καστρίτης δεν είναι ούτε το 1/10 όσων συμβαίνουν. Και υπάρχουν και ξένοι παίκτες που γκρινιάζουν. Όπως ο Χάνλαν κι ο Σούλερ…

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥΣ

Καλά θα κάνουν να κλείσουν τα αυτιά τους στον ΠΑΟΚ σε όσα λέγονται και ακούγονται αυτό το διάστημα περί αναδιάρθρωσης. Αν επαναπαυτούν σε τέτοιες λύσεις χάνεται ο προσανατολισμός. Η ομάδα πλέον χρειάζεται απαραιτήτως πέντε ακόμη νίκες στα υπόλοιπα εννιά ματς. Τα περί αναδιάρθρωσης που δήθεν προωθείται (να ανέβουν δυο και να μη πέσει κανείς) τα ακούμε βερεσέ. Πέντε νίκες.

* Ο Προμηθέας προετοιμάζει το έδαφος για την επόμενη συνεργασία του με προπονητή. Θέλει τον Δημήτρη Πρίφτη ο οποίος πιθανότατα μετά το τέλος της σεζόν θα τερματίσει την συνεργασία του με την Ούνικς Καζάν

* Ο Προμηθέας θα διατηρήσει λένε τον Γιατρά σε άλλο πόστο. Με τον Πρίφτη έκαναν ήδη επαφή, του μετέφεραν το πλάνο τους και αναμένουν την απάντηση του.

ΜΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ, ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ

Επειδή πολλοί ρωτούν: Ποιος πήρε την απόφαση για επιλογή Κατζούρη στον Ηρακλή; Η απάντηση είναι ο Δρακόπουλος. Αυτός που πληρώνει. Ο οποίος Δρακόπουλος ζει Αθήνα, εκεί είναι οι δουλειές του και έχει πολύ καλή σχέση με τον Κικίλια, τον πρώην παίκτη και νυν Υπουργό. Ο Κικίλιας λοιπόν είναι κουμπάρος του Κατζούρη. Αυτά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία