Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Τρελάθηκε» ο Μαρινάκης με την γκέλα στο ΟΑΚΑ

Δημοφιλή

Happy end στην υπόθεση της μεταγραφής του Ντανιέλ Ποντένσε στην Γουλβς. Κι ας…γύρισε το μάτι του Βαγγέλη Μαρινάκη, έπειτα από την γκέλα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και λίγο έλειψε να τιναχτεί ένα (τελειωμένο) deal στον αέρα!

Το δρομολόγιο Πειραιάς – Γουλβερχάμπτον, ακολούθησε ο Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος μέσος πήρε… προαγωγή για τα γήπεδα της Αγγλίας και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γουλβς.

Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 24χρονου ποδοσφαιριστή, παίχτηκαν αρκετά επεισόδια, μέχρι ωσότου «κλειδώσει» το deal και πέσουν τίτλοι τέλους.

Τόσα, ώστε δεν φαινόταν πως θα χρειαζόντουσαν πριν από την διεξαγωγή του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός την περασμένη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ.

Ένα κομβικό παιχνίδι που έπειτα από την γκέλα των Πειραιωτών και τους δύο βαθμούς που άφησαν στο «Σπύρος Λούης», είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν από το ρετιρέ της βαθμολογίας και να βλέπουν την… πλάτη του ΠΑΟΚ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε… βαριά την ισοπαλία με την ΑΕΚ στην Καλογρέζα και την απώλεια της νίκης.

Σε τόσο έντονο βαθμό μάλιστα, ώστε να φτάσει στο σημείο να ακυρώσει την ολοκλήρωση της προφορικής συμφωνίας με την Γουλβς για την πώληση των δικαιωμάτων του Ποντένσε στην αγγλική ομάδα.

«Δεν πουλάω…» είπε και ελάλησε ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων», εμφανώς απογοητευμένος από τους δύο πολύτιμους χαμένους βαθμούς (και την απουσία του Πορτογάλου μέσου που κόστισε στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ) αφήνοντας εμβρόντητους ακόμα και στενούς συνεργάτες του οι οποίοι θεωρούσαν τελειωμένη ιστορία την μεταγραφή του Ποντένσε στους «Λύκους».

Συν τω χρόνω ανέλαβε δράση ο Ζόρζε Μέντες. Ο διάσημος ατζέντης που διατηρεί «βελούδινη» σχέση με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού και έχει απευθείας κώδικα επικοινωνίας μαζί του, έφερε την υπόθεση εκεί ακριβώς που έπρεπε, ώστε να υπάρξει «done deal» και να ανοίξει ο δρόμος για την μετακόμιση του Ποντένσε στην Αγγλία.

KOYΪΖ: Ποιος (πρωτοκλασάτος) Έλληνας agent ανανέωσε το ραντεβού του με «μεγάλη» σουπερλιγκάτη ΠΑΕ για ένα δυνατό deal, που πήρε… μετάθεση για το καλοκαίρι;

*Με πολύ καλές συστάσεις μετακόμισε ο Νιλ Ντε Πο στο Περιστέρι. Ο Βέλγος εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο για έξι μήνες συν ένα χρόνο με τον Ατρόμητο και μέχρι το τέλος της σεζόν θα εισπράξει 80 χιλιάρικα. Χρήματα που δεν τα λες πολλά, όχι όμως και λίγα για τα οικονομικά «κυβικά» της αθηναϊκής ομάδας, που περιμένει πολλά από τον άλλοτε παίκτη των Λόκερεν, Γκινγκάμπ, Ζούλτε Βάρεγκεμ και Ρίζεσπορ.

ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ, ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΦΑΤΙΟΝ

Μπορεί ο Άντονι Φατιόν να μην ήταν θετικός σε πρώτο χρόνο για την μεταγραφή στον Απόλλωνα Σμύρνης (έπειτα από το τέλος της θητείας στην ΑΕΛ) ωστόσο συν τω χρόνω τζίφραρε στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Για την ιστορία, ο 28χρονος μέσος «ψήθηκε» από την στιγμή που ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης έφτασε την προσφορά στα 260 χιλιάρικα για συμβόλαιο 2,5 ετών.

Η… ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΜΑΡΚ ΦΕΡΝΑΝΤΕΘ

Όχι πως στον Αστέρα Τρίπολης έχουν αφήσει στην… τύχη του τον Μαρκ Φερνάντεθ και δεν επιδιώκουν το «δέσιμο» του Ισπανού μεσοεπιθετικού στον Μοριά. Ωστόσο ο 30χρονος παίκτης και οι εκπρόσωποι που παίζουν… μπάλα από πίσω του, έχουν μεταφέρει στους «Μπακοκαϋμενάκηδες» πως δεν βιάζονται, θέλοντας να εξετάσουν την προοπτική μεταγραφής σε μεγαλύτερο κλαμπ. Εντός, ή εκτός ελληνικών συνόρων.

ΤΑ «LIKES» ΣΤΟΝ (ΥΠΕΡΒΑΡΟ) ΑΓΙΟΥΜΠ

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε ο Γιασίν Αγιούμπ φαίνεται πως διαθέτει όλο το αγωνιστικό… πακέτο, προκειμένου να κάνει απόσβεση της μεταγραφής στον Παναθηναϊκό και του κλειστού συμβολαίου που του πρόσφεραν οι «πράσινοι» για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Κι αυτό δεν είναι κάτι που το λέμε εμείς, έτσι για να το λέμε, αλλά όσοι ζουν από κοντά τον Μαροκινό μέσο στις πρώτες του προπονήσεις στο Κορωπί.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής ξεδιπλώνει τις μεγάλες πτυχές του ταλέντου με το «καλημέρα», κερδίζοντας όχι μόνο την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη, αλλά και των συμπαικτών του.

Οι τελευταίοι έχουν να λένε τα καλύτερα για το ταλέντο και γενικότερα τις δυνατότητες του πρώην παίκτη της Φέγενορντ.

Κι αν υπάρχει κάτι που θεωρούν πως χρήζει άμεσης βελτίωσης, αυτό έχει να κάνει με τα κάποια παραπανίσια κιλά που έφερε μαζί του ο Αγιούμπ και δεν περνούν απαρατήρητα.

Βλέπετε, το χρήμα, ο βήχας και τα παραπανίσια κιλά και να θέλεις κανείς δεν κρύβονται!

*Είναι αλήθεια πως ο νέος τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της ΑΕΚ, Κώστας Τσάνας, τσεκάρει και παίκτες που προορίζονται για την πρώτη ομάδα της Ένωσης;

*Δεν βλέπουν αρνητικά στον Ερασιτέχνη Απόλλωνα την προοπτική μετακόμισης της ΑΕΚ στη Ριζούπολη την επόμενη σεζόν. Φτάνει βεβαίως οι «κιτρινόμαυροι» να βάλουν όσο βαθιά τους ζητηθεί το χέρι στην τσέπη.

Η… ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΒΙ ΡΟΚΑ

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν για τον Τσάβι Ρόκα στον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει καταφέρει να κερδίσει πολλούς πόντους μέσω των ποιοτικών μεταγραφών (Ανουάρ, Αγιούμπ, Νάγκι) που έφεραν την υπογραφή του και χωρίς να χρειαστεί να κάνει οικονομικές υπερβάσεις. Κι έτσι και ο σενιόρ – Ρόκα καταφέρει να φέρει και πρόταση ή προτάσεις για…περήφανες πωλήσεις που θα αυξήσουν τα έσοδα της ΠΑΕ, τότε είναι που θα απογειωθεί η δημοτικότητά του στις τάξεις των «πρασίνων».

*Το γυαλί στη σχέση του Δημήτρη Κυριακίδη με τον Παναιτωλικό δεν έχει απλά ραγίσει, αλλά έχει γίνει… χίλια κομμάτια. Γι΄αυτό άλλωστε και ο έμπειρος τερματοφύλακας παρά το γεγονός πως η ομάδα του Αγρινίου είχε απόλυτη ανάγκη από ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια (πριν από την απόκτηση του 31χρονου Ισπανού τερματοφύλακα, Χεσούς Φερνάντεθ) συνεχίζει να βρίσκεται στην «απομόνωση» και περιμένει υπομονετικά την λήξη του συμβολαίου του το προσεχές καλοκαίρι, ούτως ώστε να ψαχτεί και να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ

Μια λαμπάδα ίσα με το μπόι του Πέδρο Μαρτίνς θα πρέπει να ανάψει ο Αχμέτ Χασάν. Διότι χωρίς την παρουσία του Πορτογάλου προπονητή στο Ρέντη, πολύ απλά ο 26χρονος παίκτης δεν θα επέστρεφε στον Ολυμπιακό. Η εισήγηση του Μαρτίν ήταν αυτή που τον έφερε ξανά στους «ερυθρόλευκους».

*Μπορεί ο ΟΦΗ να μην «τσουλάει» εδώ και αρκετές αγωνιστικές, ωστόσο ο κόουτς Σίμος τυγχάνει προπονητικής… ασυλίας και δεν έχει κανένα απολύτως θέμα. Η επαναξιολόγησή του νεαρού κόουτς θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι κι όχι μεσούσης της σεζόν.

ΑΕΚ

Για να λέμε την αλήθεια ένα… ξενέρωμα (μικρό ή μεγάλο, μονάχα ο ίδιος ξέρει) το΄φαγε ο Νέλσον Ολιβέιρα, από την στιγμή που δεν ολοκληρώθηκε η υπόθεση της μεταγραφής του στην Γουλβς. Βλέπετε, δεν μιλάμε για ένα οποιοδήποτε κλαμπ, αλλά για έναν σύλλογο που συμμετέχει στην Premier League και βρίσκεται μέσα στην πρώτη εξάδα. Ωστόσο το καλοκαίρι ο Πορτογάλος φορ θα΄χει μια δεύτερη (αγγλική) ευκαιρία.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπορεί η δημοτικότητα του Γιώργου Δώνη να κυμαίνεται σταθερά σε υψηλά επίπεδα το τελευταίο διάστημα εντός των τειχών του Παναθηναϊκού, ωστόσο το ίδιο δεν ισχύει και για τον γιο του, Χρήστο. Κι αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά μέχρι το τέλος της σεζόν, ο 25χρονος μέσος δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιο που λήγει με το «τριφύλλι» το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους.

ΑΡΗΣ

Άρης και Μίχαελ Ένινγκ έχουν αποφασίσει να βαδίσουν μαζί και την επόμενη σεζόν. Η μοναδική περίπτωση να μην συμβεί αυτό, θα είναι να χάσει ο Άρης το ευρωπαϊκό εισιτήριο εν όψει της νέας χρονιάς. Παρά το γεγονός πως ο μεγαλομέτοχος Θεόδωρος Καρυπίδης, δεν είχε πάρει με καλό… μάτι τον Γερμανό κόουτς στις αρχές, συν τω χρόνω ο τελευταίος κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

ΑΕΚ

Ένα από τα μεγάλα προσωπικά στοιχήματα του Ίλια Ίβιτς είναι και η ανακάλυψη ενός νεαρού ξένου παίκτη που θα εξελιχθεί στην ΑΕΚ θα αποκτήσει μεταπωλητική αξία και θα φέρει έσοδα στην ΠΑΕ. Γι΄αυτό άλλωστε και ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, εκτός από «ψημένους» παίκτες… σκανάρει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προσοχή και ποδοσφαιριστές μικρής ηλικίας και τους φέρνει για τράιαλς στα Σπάτα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Οι διαιτητές του ΠΑΟΚ-Απόλλων Πάτρας

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Σάββατο (30/1, 18:00) στο Παλατάκι τον Απόλλωνα Πάτρας, για την 1η αγωνιστική των Play Out...

Στην ίδια κατηγορία