Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η επένδυση Σαββίδη στην πρόληψη (pic)

Δημοφιλή

Ακόμα έναν τραυματισμό έχει να αντιμετωπίσει την τρέχουσα σεζόν ο ΠΑΟΚ, αφού στα «πιτς» θα μείνει για τον επόμενο μήνα  ο Ομάρ Ελ Καντουρί, μετά τη θλάση που υπέστη στη ρεβάνς με τη Ριέκα στην Κροατία.

Mε το ζήτημα της πρόληψης των τραυματισμών ασχολήθηκε το προηγούμενο διάστημα και ο Ιβάν Σαββίδης, σε τηλεδιάσκεψη που είχε με τους επικεφαλής του «ασπρόμαυρου» ιατρικού επιτελείου.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα είχε θέσει στο τραπέζι και την προοπτική να να δημιουργηθεί ένα εξειδικευμένο κέντρο με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, παράλληλα με την αναβάθμιση των υπαρχουσών ιατρικών εγκαταστάσεων στο προπονητικό του ΠΑΟΚ, με στόχο την πρόληψη των τραυματισμών αλλά και την γρηγορότερη αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έδωσε στους φίλους της ομάδα εικόνα από τη συγκεκριμένη τηλεδιάσκεψη, μέσα από την επίσημη «κοινότητα» του Δικεφάλου στο Viber.

Δείτε την παρακάτω:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς!

Με ένα μεγάλο απρόοπτο ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης στο γήπεδο της Μάιντς, αφού βρέθηκε ενεργή βόμβα από τον δεύτερο...

Στην ίδια κατηγορία