Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η έλλειψη φρεσκάδας κι ο Ζίβκοβιτς

Δημοφιλή

Τους λόγους, για τους οποίους η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Παναθηναϊκό, ανέλυσε ο Πάμπλο Γκαρσία σε δηλώσεις του στο PAOK TV.

Πιο συγκεκριμένα, τόνισε: «Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε κάποιες ευκαιρίες για γκολ. Ίσως μας έλειπε λίγο η απαραίτητη φρεσκάδα που θα έκανε τη διαφορά στο τελευταίο τρίτο. Σε μερικές περιπτώσεις, κάναμε κάποια εύκολα λάθη, σε πάσες και κοντρόλ. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένο. Κάναμε κάποιες αλλαγές, είχαμε προγραμματίσει και κάποιες άλλες, που δυστυχώς δεν τις κάναμε όπως θα θέλαμε. Πρέπει να αποκαταστήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές, για να είμαστε έτοιμοι, στον πολύ σημαντικό αγώνα που ακολουθεί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι βαδίζουμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Σε τρία συνεχόμενα ντέρμπι δεν δεχτήκαμε γκολ. Είναι η κατάλληλη στιγμή, για να δείξουν όλοι οι παίκτες ότι είναι έτοιμοι για να μπουν και να αγωνιστούν. Πάντα ο παίκτης, πρέπει να μιλάει με τις πράξεις του στον αγωνιστικό χώρο και, όποιος μπαίνει ως αλλαγή, περιμένουμε να κάνει κάτι. Πάντως, είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση όλων».

Και ο Ουρουγουανός προπονητής πρόσθεσε: «Από τη μία είναι η κόπωση, που πάντα πρέπει να την έχουμε υπόψιν. Δεν θέλουμε να υπάρξουν προβλήματα τραυματισμών. Από την άλλη, στο πλάνο ήταν να βγουν οι Βιεϊρίνια και Μπαμπά, αλλά δυστυχώς δεν το καταφέραμε, γιατί, όπως συμβαίνει πολλές φορές στο ποδόσφαιρο, μπορεί να έχεις ένα πλάνο, αλλά οι αγωνιστικές συνθήκες δεν σου επιτρέπουν να το εφαρμόσεις. Όπως βλέπουμε όμως, ο… ηλικιωμένος Βιεϊρίνια τα πάει πολύ καλά».

Οσο για την κατάσταση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, είπε: «Το πιο σημαντικό για τον Ζίβκοβιτς είναι να είναι καλά στην υγεία του. Αυτό είναι το πρώτο για όλους. Έχουμε μπροστά μας τέσσερις μέρες, για να αναλύσουμε όλους τους παράγοντες, να δούμε σε τι κατάσταση είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές και να προετοιμάσουμε τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τελευταία πρόβα πριν τον «τελικό» για τον ΠΑΟΚ

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του βρίσκεται ο ΠΑΟK που αντιμετωπίζει το Σάββατο (27/4, 20:15) στο Παλατάκι το Μαρούσι,...

Στην ίδια κατηγορία