Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τα δεδομένα για τη δεύτερη θέση

Δημοφιλή

Είναι γνωστό ότι η ομάδα, που θα τερματίσει στη δεύτερη θέση, δεν θα έχει κάποιο… προνόμιο ως προς τη συμμετοχή της στο Κόνφερενς Λιγκ, αφού και οι τρεις εκπρόσωποί μας στη συγκεκριμένη διοργάνωση θα πρέπει να περάσουν τρεις γύρους για να φθάσουν μέχρι τους ομίλους. Και πάλι, όμως, το στοιχείο του γοήτρου παρακινεί τις ανταγωνίστριες ομάδες να τερματίσουν πίσω από τον Ολυμπιακό, χωρίς καμία από αυτές να έχει εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, κι ενώ απομένουν τέσσερις στροφές για την ολοκλήρωση και των πλέι οφ.

Η μάχη συνεχίζεται μεταξύ του Αρη, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, την ώρα που ο Παναθηναϊκός εξαντλεί τις πιθανότητές του να φθάσει στην τέταρτη θέση, που κι αυτή αναμένεται να οδηγήσει στην Ευρώπη.

Είναι ευνόητο ότι πολλά θα κριθούν στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, με τους Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης να παίζουν ρόλο ρυθμιστή. Ο Αρης (58 βαθμοί), αμέσως μετά το Πάσχα, θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό, ενώ μέχρι το φινάλε θ’ αντιμετωπίσει διαδοχικά τον ΠΑΟΚ (εκτός), τον Παναθηναϊκό (εντός) και την ΑΕΚ (εκτός).

Εχοντας τους ίδιους βαθμούς με τους «κίτρινους», ο ΠΑΟΚ έχει να παίξει πρώτα στο Ολυμπιακό στάδιο με την ΑΕΚ, έξι ημέρες μετά τη μεταξύ τους ρεβάνς κυπέλλου. Θ’ ακολουθήσουν τα ματς της Τούμπας κόντρα σε Αρη και Αστέρα, έχοντας ενδιάμεσα την υποχρέωση του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Τόσο η ΑΕΚ (55 βαθμοί), όσο και ο Παναθηναϊκός (51 βαθμοί) θα έχουν μόνο μια μετακίνηση εκτός Αθήνας, μια και την 8η αγωνιστική θα αναμετρηθούν στην κοινή τους έδρα. Οι «πράσινοι» είναι στο -4 από την Ενωση, αλλά ελπίζουν ακόμη ότι θα προλάβουν το τρένο της Ευρώπης. Μετά το Πάσχα υποδέχονται τον Αστέρα, ενώ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα παίξουν με Αρη (εκτός) και με Ολυμπιακό (εντός). Από την άλλη, η ΑΕΚ, αφού παίξει στο ΟΑΚΑ κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, έχει να πάει στην Τρίπολη, όπου ο Αστέρας έχει κόψει βαθμούς απ΄ όλους τους φιλοξενούμενούς του. Τη τελευταία, δε, αγωνιστική, θα υποδεχτεί τον Αρη.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία