Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δικαίωσε όσους τον εμπιστεύτηκαν

Δημοφιλή

Εάν ο ΠΑΟΚ δεν έδινε τα ηνία της ομάδας στον Άρη Λυκογιάννη, ενδεχομένως ο Μπο Μπιτς να βρισκόταν τώρα στη Γερμανία, στην Ιταλία ή ακόμα και στη… Φλόριντα! Και όμως! Ο Αμερικανός φόργουορντ όχι μόνο βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, αλλά ενδεχομένως να φοράει τα «ασπρόμαυρα» και του χρόνου!

Στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε ως παίκτης του ΠΑΟΚ στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, ο Μπο Μπιτς υποσχέθηκε… πολλά τρίποντα! Αυτός ήταν και ένας εκ των βασικών λόγων που ο Δικέφαλος του εμπιστεύτηκε μία θέση στο ρόστερ του, βλέποντας στο πρόσωπό του έναν φόργουορντ ύψους 2,03 που θα πρόσφερε και ριμπάουντ αλλά και πολύτιμες λύσεις στο σκοράρισμα!

Στο πρώτο κομμάτι της σεζόν ωστόσο, ο 27χρονος φόργουορντ δεν έδειχνε να πατάει γερά στα πόδια του. Ακόμα και στα πρώτα παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Άρη Λυκογιάννη, ήταν αρκετά άστοχος και γενικότερα δημιούργησε προβληματισμό στη διοίκηση για το αν θα έπρεπε να αντικατασταθεί!

Ποιος όρθωσε ανάστημα για λογαριασμό του Μπιτς; Ο Άρης Λυκογιάννης! Ο κόουτς «Λύκος» υπερασπίστηκε σθεναρά τον Αμερικανό, πίστεψε στις δυνατότητές του και τελικά δικαιώθηκε!

Παιχνίδι με παιχνίδι ο Μπο Μπιτς άρχισε να γίνεται ολοένα πιο αποτελεσματικός και καθοριστικός, όπως κόντρα στον Ιωνικό στη Νίκαια με 14 πόντους (2/3 δίποντα, 3/8 τρίποντα) και φυσικά όπως στο τελευταίο παιχνίδι με το Περιστέρι, στο οποίο αναδείχθηκε MVP συγκεντρώνοντας 24 πόντους στο ranking με 4/4 βολές, 3/4 τρίποντα, 7 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα!

Ο ίδιος παραμένει πάντως… ταπεινός! «Δεν νιώθω πολύ πως είμαι τόσο διαφορετικός. Απλά θα έλεγα πως η ομάδα παίζει πιο ομαδικά. Με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου, πολλές φορές σε βρίσκει κι η μπάλα» δήλωσε μετά την… αρχοντική εμφάνισή του κόντρα στο Περιστέρι.

ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ IQ ΚΑΙ Η ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΣΤΟ… ΚΡΥΟ!

Εάν κάτι εκτιμάει περισσότερο απ΄ όλα ο Άρης Λυκογιάννης στον Μπο Μπιτς, είναι το υψηλό μπασκετικό iq του και τη συνέπεια που δείχνει στο κομμάτι της τακτικής. Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που η ΚΑΕ ΠΑΟΚ επέλεξε τον Μπο Μπιτς ως «εκπρόσωπο» της ομάδας στα blog του ΕΣΑΚΕ, με τον Αμερικανό να το ευχαριστιέται και να είναι ιδιαίτερα… ευανάγνωστος.

Αχίλλειος πτέρνα του; Το… κρύο, το οποίο απεχθάνεται ως γνήσιο τέκνο της Φλόριντα! Συνεπώς, ο καιρός στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα, είναι ό,τι καλύτερο για τον Μπιτς, έστω και αν ακόμα δεν έχει τη δυνατότητα να πάει σε κάποια παραλία προκειμένου να δικαιολογήσει και το επίθετό του!

Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ «ΠΑΛΑΤΑΚΙ»

Όπως έχετε ενημερωθεί από τη FORZA, ο σχεδιασμός του Δικεφάλου για τη νέα σεζόν δεν έχει φτάσει ακόμα στο σημείο να ξεκινήσουν οι επαφές με τους παίκτες που ο Άρης Λυκογιάννης θα ήθελε να διατηρήσει υπό τις οδηγίες του.

Ωστόσο, δεν είναι μυστικό πως ο Μπο Μπιτς έχει κερδίσει πολλούς πόντους τόσο στην εκτίμηση του Έλληνα προπονητή όσο και σε αυτή των ανθρώπων της ΚΑΕ, με τις πιθανότητες παραμονής του Αμερικανού στο «Παλατάκι» να είναι αρκετές!

«Όποιος έρχεται από την Αμερική στην Ευρώπη ξέρει ποιος είναι ο ΠΑΟΚ. Θα ήταν τιμή μου να μείνω εδώ και την επόμενη χρονιά. Θέλω να μείνω, αλλά προς το παρόν είναι η καλύτερη περίοδος τη σεζόν και πρέπει να το απολαύσουμε. Η δουλειά τώρα είναι να κερδίζω παιχνίδι με το παιχνίδι» τόνισε ο ίδιος την περασμένη εβδομάδα, εξωτερικεύοντας τις σκέψεις του για την επόμενη ημέρα της καριέρας του.

ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ… ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Σημαντικό ρόλο στη ζωή και στην… ισορροπία του Μπο Μπιτς, παίζει η σύντροφός του, Έμμα, δασκάλα παιδιών με ειδικές ανάγκες, στο Κεντάκι των Ηνωμένων Πολιτειών!

Δυστυχώς, η φύση της δουλειάς της Έμμα σε συνδυασμό με την πανδημία του κορωνοϊού, την έχει κρατήσει μακριά από τον σύντροφό της σε όλο σχεδόν το διάστημα της παρουσίας του Μπιτς στον ΠΑΟΚ, με τους δυο τους να παραμένουν ωστόσο ιδιαίτερα «δεμένοι» αλλά και… συνδεδεμένοι με τη βοήθεια της τεχνολογίας!

Και για όσους έχουν δυνατό μνημονικό, ασφαλώς και δεν έχουν ξεχάσει την αποκάλυψη του Μπο, πως η Έμμα παρακολουθεί τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ μαζί με τους μαθητές της, όταν οι αγώνες συμπίπτουν με την παρουσία της στην τάξη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αδιανόητο! Η ΔΕΑΒ καλεί σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ για την Λαμία!

Η ΔΕΑΒ καλεί σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ΔΑΚ Λαμίας στο πλαίσιο της...

Στην ίδια κατηγορία