Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η Χαρτς έδωσε οδηγίες

Δημοφιλή

περίπου 500 φίλοι της Χαρτς θα κάνουν το ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, με την ομάδα της Σκωτίας να εκδίδει ανακοίνωση- οδηγό, με όλες τις λεπτομέρειες και τις πληροφορίες για το ταξίδι.

Σε αυτήν αναφέρει:

«Μετά από επαφές μεταξύ του ΠΑΟΚ, της Χαρτς, της αστυνομίας της Σκωτίας και των ελληνικών αρχών, σας παραθέτουμε τις παρακάτω πληροφορίες.

Πριν τον αγώνα:

Οι φίλοι της Χαρτς καλούνται να συγκεντρώνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας στην πλατεία Αριστοτέλους. Σε αυτό το σημείο θα υπάρχει αστυνομική παρουσία για την ασφάλεια τους. Στη συνέχεια θα οδηγηθούν στα λεωφορεία, όπου θα τους μεταφέρουν στο γήπεδο.

Για λόγους ασφαλείας, καλούμε τους φιλάθλους μας να μην μετακινηθούν ατομικά ή σε μικρές ομάδες προς το γήπεδο, αλλά να επιβιβαστούν στα λεωφορεία.

Λεωφορεία:

Οι οπαδοί θα επιβιβαστούν στα λεωφορεία που θα τους περιμένουν στο λιμάνι τη Θεσσαλονίκης, κι απαγορεύεται να εισέλθουν σε αυτά έχοντας μαζί τους αλκοόλ. Αν εντοπιστεί κάποιος που έχει καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, δεν θα του επιτραπεί η είσοδος.

Η Χαρτς μισθώνει και παρέχει αυτά τα λεωφορεία. Έτσι όποια ζημιά προκληθεί θα πρέπει να καλυφθεί από τον σύλλογο.

Οι φίλοι της ομάδας μας είναι γνωστή για τα ταξίδια τους στη Σκωτία και την Ευρώπη, σε μεγάλους αριθμούς, και πάντα επιδεικνύουν άψογη συμπεριφορά.

Θα πρέπει να γνωρίζουν όμως ότι η ελληνική αστυνομία έχει μια προσέγγιση μηδενικής ανοχής στην παράβαση των νόμων και των οδηγιών, επομένως παρακαλούνται να ακολουθούν όλες τις οδηγίες που τους δίνονται.

Τα λεωφορεία θα οδηγήσουν τους οπαδούς μας στη Θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας. Στα τουρνικέ θα υποβληθούν σε σωματικό έλεγχο, όπως έλεγχο στις τσάντες και στα σακίδια τους. Άτομα που θα εντοπιστούν υπό την επήρεια μέθης, δεν θα μπαίνουν στο γήπεδο», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Σκωτσέζοι.


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ κι ο Οζντόεφ…

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε το καλοκαίρι τον Οζντόεφ, κυρίως λόγω της προσωπικότητάς του και των ηγετικών προσόντων που έβγαζε στην...

Στην ίδια κατηγορία