Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η «ασπρόμαυρη» κορυφή του Κεντζιόρα

Δημοφιλή

Με γνώμονα την ενίσχυσή του στην αμυντική γραμμή προ λίγων μηνών ο ΠΑΟΚ κατέφυγε στην ασφαλή επιλογή του Τόμας Κεντζιόρα, έχοντας έρθει σε συμφωνία με τη Ντιναμό Κιέβου αναφορικά με την παραμονή του Πολωνού αμυντικού για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο στην Τούμπα. Κατά το πρώτο έτος παρουσίας του στους «ασπρόμαυρους» αγωνίστηκε σε συνολικά 10 παιχνίδια σκοράροντας συνάμα ένα γκολ και πραγματοποιώντας εμφανίσεις τόσο στο δεξί άκρο της άμυνας, όσο και ως στόπερ με δεδομένη τη συγκεκριμένη ευχέρειά του.

Μετατοπίσεις που συνεχίζονται και τη φετινή χρονιά που φαντάζει διαφορετική από την προηγούμενη υπό το πρίσμα πως ο ΠΑΟΚ έχει ανοιχτή την πόρτα σε τρεις διοργανώσεις. Επί του παρόντος, τα μηνύματα αναφορικά με την παρουσία του Τόμας Κεντζιόρα είναι άκρως θετικά, καταγράφοντας ένα γκολ σε 1251΄ αγωνιστικά λεπτά, 2.8 ανακτήσεις κατοχής ανά παιχνίδι, 2.1 αποκρούσεις ενώ βρίσκεται εκ των κορυφαίων σε δύο στατιστικές κατηγορίες.

Ο λόγος για τις επιτυχημένες μακρινές μπαλιές ανά ματς με 5.5 κατακτώντας την πρώτη θέση και έχοντας πίσω του τους Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη με 4.8 και 3.9 αντιστοίχως ενώ καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στις ακριβείς πάσες ανά παιχνίδι με 46.8 έχοντας μπροστά του τον Νιγηριανό κεντρικό αμυντικό με 55.9.

«Νιώθω καλά στην ομάδα στο ΠΑΟΚ. Η Θεσσαλονίκη είναι ένα πολύ καλό μέρος για να ζεις, οπότε είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ» φροντίζει να επισημάνει ο Πολωνός αμυντικός που «σε όποια ομάδα και αν έχω παίξει, έχω κατακτήσει και από έναν τίτλο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και στον ΠΑΟΚ. Έχουμε πολύ καλή ομάδα, παίζουμε πολύ καλά και όλα εξαρτώνται από εμάς. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά και όλα είναι μπροστά μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία