Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Μπλέκουν» Αντρίγια-Κωνσταντέλια με Κράσνονταρ

Δημοφιλή

Μπορεί στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης οι μεταγραφές να έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει στη Ρωσία, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται σενάρια για δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ!

Η Κράσνονταρ του Βλάνταν Ίβιτς ψάχνει ενίσχυση στη μεσοεπιθετική της γραμμή, και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ιβάν Καρπόφ, έχει βάλει στο στόχαστρο, μεταξύ άλλων, τον Γιάννη Κωνσταντέλια και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα μεταδίδουν οι Ρώσοι, η Κράσνονταρ ενδιαφέρεται, με τον Δικέφαλο «να απαιτεί επτά εκατομμύρια ευρώ, κι άλλα τρία ο πατέρας του που έχει μέρος των δικαιωμάτων του. Οι “ταύροι” περίμεναν να κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο στην Ευρώπη, ελπίζοντας ότι θα ρίξει τις απαιτήσεις στα έξι (ΠΑΟΚ) συν ενάμιση εκατομμύριο (για τον πατέρα)».

Όσο για τον Κωνσταντέλια, υποστηρίζουν πως ο «ΠΑΟΚ ζήτησε πάνω από 15 εκατομμύρια, κι έχει πρόταση και από τη Λειψία. Παράλληλα ο Μπράιαν Ροντρίγκες έχει ρήτρα 5.5 εκατομμυρίων αλλά απορρίφθηκε από τον Βλάνταν Ίβιτς, ενώ ο Αρίας αρνήθηκε να πάει στη Ρωσία».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κωνσταντέλιας: «Σήμερα το… ευχαριστήθηκα!»

Πολυτιμότερος παίκτης του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναδείχθηκε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, σκόρερ δύο τερμάτων της ομάδας του. «Είχαμε χαρακτήρα. Από...

Στην ίδια κατηγορία