Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Η απόφαση για τους αγώνες της Basket League

Δημοφιλή

Μία τελευταία αγωνιστική υποχρέωση έχει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να κλείσει το 2023 στην Πάτρα σήμερα (30.12) κόντρα στον Προμηθέα στο Κλειστό Γυμναστήριο Δ. Τόφαλος στο πλαίσιο του πρώτου παιχνιδιού για το δεύτερο γύρο της Stoiximan Basket League με την υποσημείωση πως σε επίπεδο απουσιών ο Φώτης Τακιανός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τζαμανί ΜακΝίς, ο οποίος ωστόσο προπονείται κανονικά με την ομάδα.

Αφορμή δοθείσης από την πρόσφατη είδηση θανάτου του αστυνομικού στο Ρέντη και στη μνήμη του Γιώργου Λυγγερίδη ο ΕΣΑΚΕ στην επίσημη ιστοσελίδα του πως «πριν την έναρξη των αναμετρήσεων της 12η αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή».

Αναλυτικά όπως σημειώνει:

«Η βία δεν έχει καμία σχέση με τον αθλητισμό και είναι αδιανόητο ενώ ετοιμαζόμαστε να αποχαιρετήσουμε το 2023, να θρηνούμε ένα ακόμη θύμα της βίας με αφορμή τον αθλητισμό και όχι εξαιτίας του.

Εκφράζουμε την βαθιά θλίψη μας για την απώλεια του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και του προέδρου του, κ. Ευάγγελου Γαλατσόπουλος στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος. Οφείλουμε όλοι να κάνουμε το παν να είναι το τελευταίο θύμα του παραλογισμού.

Στην μνήμη του Γιώργου Λυγγερίδη πριν την έναρξη των αναμετρήσεων της 12η αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή».


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία