Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη ο Κουαλιάτα (pic)

Δημοφιλή

Το δρόμο της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη θα πάρει ο Νίκολας Κουαλιάτα, καθώς ο δανεισμός του στην Κουιαμπά ολοκληρώνεται και τυπικά αύριο (31/12). Η προσαρμογή του στην Βραζιλία δεν ήταν εύκολη υπόθεση, με τον νεαρό Ουρουγουανό να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του συλλόγου.

Πριν από μερικές ημέρες είχε κυκλοφορήσει ένα ρεπορτάζ από την πατρίδα του Κουαλιάτα, το οποίο ανέφερε πως ο 24χρονος αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για να λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από την Κλουμπ Ατλέτικο Πενιαρόλ.

Από τότε που αποχώρησε από την Γουόντερερς για να έρθει στον Δικέφαλο, έχει πραγματοποιήσει ελάχιστες συμμετοχές, καθώς δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί ούτε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ούτε και στο βραζιλιάνικο.

Ο δανεισμός του ολοκλήρωσε επισήμως αύριο και σίγουρα η περίπτωσή του αναμένεται να απασχολήσει τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι δεν τον υπολογίζουν. Επιπροσθέτως, η Κουιαμπά είχε σπάσει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή εδώ και καιρό, με τον ποδοσφαιριστή να χτυπά ανεπιτυχώς την «πόρτα» της πρώην ομάδας του. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2026.


Τελευταία νέα

Το ψάχνει για MLS ο Ρόις

Ο μεσοεπιθετικός της Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόις, έχει κάνει ήδη γνωστό πως θα αποχωρήσει στο τέλος της φετινής σεζόν από...

Στην ίδια κατηγορία