Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Σίντζι Καγκάβα

Δημοφιλή

Είναι κοινά αποδεκτό πως ο Σίντζι Καγκάβα κινήθηκε σε ρηχά νερά στον ΠΑΟΚ αδυνατώντας επί της ουσίας να πιάσει τα στάνταρ που άπαντες ανέμεναν από εκείνον τη στιγμή που τον ενέταξαν στο έμψυχο δυναμικό των «ασπρόμαυρων». Μετά τη θητεία του στη Θεσσαλονίκη κατόπιν της πρόωρης λύσης του συμβολαίου του, ο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής μετέβη στο Βέλγιο και τη Σιντ Τρούιντεν ενώ την επόμενη αγωνιστική περίοδο επέστρεψε στην Σερέρο Οσάκα με την οποία ανανέωσε το συμβόλαιό του για το 2024.

Όπως επισημαίνει αναλυτικά το ιαπωνικό κλαμπ:

«Η Σερέζο Οσάκα ανακοίνωσε στις 30 του μήνα ότι ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον Σίντζι Καγκάβα για τη σεζόν 2024.

Ο Καγκάβα, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του με την Σερέρο Οσάκα το 2006 ενώ ήταν ακόμα στο γυμνάσιο, φοράει τον άσο νούμερο 8 από το 2009 και ήταν ο πρώτος σκόρερ στην J2 League. Μετά από αυτό, μετακόμισε μόνιμα στην Ντόρτμουντ το καλοκαίρι του 2010, όταν προήχθη στην J1. Ήταν ένας από τους βασικούς παίκτες στην κατάκτηση back-to-back τίτλων Bundesliga της σεζόν 2010-11 και 2011-12 και το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε μόνιμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στην πρώτη του χρονιά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σκόραρε έξι γκολ σε 20 παιχνίδια της Premier League για να κερδίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος, αλλά δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στην ομάδα. Επέστρεψε στην Ντόρτμουντ στα μέσα της σεζόν 2014-15. Στη συνέχεια έπαιξε για Μπεσίκτας, Ρεάλ Σαραγόσα και ΠΑΟΚ πριν ενταχθεί στην Σιντ Τρούιντεν τον Ιανουάριο του 2022.

Στη συνέχεια τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους αποφασίστηκε να επιστρέψει στην Σερέρο Οσάκα, όπου ξεκίνησε την καριέρα του και έπαιξε ξανά στην J.League. Αυτή τη σεζόν έπαιξε σε 34 παιχνίδια στην J1 League, σημειώνοντας δύο γκολ, και συνέβαλε τα μέγιστα στην ομάδα μας, η οποία τερμάτισε στην ένατη θέση».


Τελευταία νέα

Ο ηγέτης Ζίβκοβιτς στις καθοριστικές τελευταίες στροφές του πρωταθλήματος

Γκολ και ασίστ στο ματς πλέι οφ με τον Ολυμπιακό (2-0), Δύο γκολ και μια ασίστ στο παιχνίδι με...

Στην ίδια κατηγορία