Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Η απίθανη ιστορία του Λουτσέσκου με το μπαρ

Δημοφιλή

Μια όμορφη, κι άκρως «ασπρόμαυρη» βραδιά στην Αθήνα ήταν αυτή της Παρασκευής (22/12), στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου του Κώστα Βασιλόπουλου ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK. Σε αυτή βρέθηκε μεταξύ άλλων κι ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου, όπου αποκάλυψε μια ιστορία που ξεκίνησε από ένα μπαρ εστιατορίου, πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αθήνα.

Όπως ανέφερε:

«Υπάρχουν πολλές ιστορίες που έχουν ειπωθεί. Θα ήθελα να σας πω μια από τις πιο αστείες ιστορίες του νταμπλ και αυτή έγινε στο ξενοδοχείο που είμαστε τώρα. Τον Φλεβάρη πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ. Ήμασταν 8 βαθμούς μπροστά από τον Ολυμπιακό και είχαμε παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό παιχνίδια πολύ σημαντικά για εμάς. Η ιστορία ξεκινάει το βράδυ πριν το ματς, όταν με τον Κυριάκο και τον Παντελή πήγαμε για δείπνο.

Περιμένοντας για ένα τραπέζι οι άνθρωποι του μπαρ μας κοιτούσαν κάπως επιθετικά και μας είπαν αύριο θα έχετε ένα πολύ δύσκολο ματς αύριο. Και εγώ απάντησα εσείς έχετε δύσκολο ματς. Την επόμενη είχαμε μίτινγκ με τη ομάδα. Ανέλυσα τα πάντα. Προσπαθούσα να τους ανεβάσω γιατί οι παίκτες ζουν με μεγάλο άγχος τα κρίσιμα παιχνίδια. Μετά από όλα αυτά έδειχνα στο video από τον αντίπαλο. Μετά ήρθε μια ιδέα στο μυαλό μου.

Ένιωσα πως έπρεπε κάπως να τους χαλαρώσω, να αποβάλλω την πίεση του αγώνα από μέσα τους. Θυμήθηκα πως το πρωί μιλούσα με τη γυναίκα μου στο τηλέφωνο και μου είπε νίκησε αν θες σήμερα να κάνεις σεξ μαζί μου. Τότε είπα παιδιά ξέχασα να σας πως κάτι παρακαλώ σήμερα παίξτε για εμένα, ποτέ δεν το έχω ζητήσει αυτό. Τους είπα ξέρετε ότι δεν το ζητάω, αλλά σήμερα σας το ζητάω επειδή το πρωί η γυναίκα μου, μου είπε νίκησε σήμερα αν θες να κάνεις σεξ μαζί μου.

Άρχισαν να γελάνε γιατί στους παίκτες αρέσουν αυτές οι μαλ…ες, το χάρηκαν πήγαμε στο ματς ήρθε ισοπαλία παίζαμε με 10 όμως και ήταν μια μικρή νίκη με εμάς. Πήγα στα αποδυτήρια τους είπα συγχαρητήρια, πήγα στα κρεβάτια των φυσιοθεραπευτών τους έδωσα συγχαρητήρια. Εκεί ήταν ο Μαουρίσιο, τον φίλησα και πήγα να φύγω και μου είπε, κόουτς ξέρεις καταλαβαίνω τόσο καλά, το ίδιο μου είχε πει και η γυναίκα μου».


Τελευταία νέα

Σκάνδαλο στη Ρουμανία με πρώην παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα

Αναταραχή έχει προκληθεί στο ποδόσφαιρο της Ρουμανίας, με τον ποδοσφαιριστή Έντγκαρ Ιέ και τον δίδυμο αδερφό του Εντελίνο, καθώς...

Στην ίδια κατηγορία