Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το τραγούδι που κάνει όλους τους ποδοσφαιριστές να χορεύουν

Δημοφιλή

Αξιοσημείωτη είναι η απήχηση που δημιουργήθηκε στην παρούσα φάση γύρω από το τραγούδι Soak City και το ρεφρέν του, έχοντας εξελιχθεί σε… viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γεγονός που αντανακλάται ιδιαιτέρως στον χώρο του αθλητισμού δεδομένου πως ομάδες και αθλητές επιλέγουν να το αξιοποιήσουν τόσο για το περιεχόμενο που παράγουν, όσο και για τους πανηγυρισμούς μετά από γκολ.

Ενδεικτικό πως σύλλογοι από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όχι μόνο όπως Γιουβέντους, Μπάγερν Λεβερκούζεν, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Άγιαξ βάζουν το αντίστοιχο challenge στους ποδοσφαιριστές των ρόστερ τους πριν και κατά τη διάρκεια των προπονητικών προγραμμάτων, ακολουθώντας τις τάσεις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η «Μεγάλη Κυρία» καθώς δίνει το… ρυθμό με τους Μόιζε Κεν και Γουέστον ΜακΚένι στα «ραντεβού» προετοιμασίας της, όπως διαπιστώνει κανείς και από το παρακάτω βίντεο:

@juventus 💀 #Juventus #dance #squabble ♬ original sound – Drilluh

Επί της ουσίας, πρόκειται για μία συγκεκριμένη χορογραφία που χρησιμοποιείται εν πολλοίς ως πανηγυρισμός από αρκετούς, με μπροστάρηδες τους δύο ποδοσφαιριστές του ιταλικού κλαμπ, αγγίζοντας και το δίδυμο Βινίσιους-Καμαβινγκά. Σε πρόσφατη αναμέτρηση της Γιουβέντους κόντρα στη Βερόνα από την οποία και επικράτησε με 1-0 στην εκπνοή, ο Μόιζε Κεν κατόπιν ατομικής του ενέργειας «ξεκλείδωσε» την ομάδα του, ανοίγοντας το σκορ κατά τα πρώτα λεπτά και προχωρώντας στο viral που έχει «ξεσπάσει».

 

@juventus This duo 😮‍💨 #juventus #squabble #celebration ♬ original sound – ben (banks closed on sunday)🎃

Για την ιστορία, το τέρμα που σημείωσε για λογαριασμό της Γιουβέντους πιστώθηκε ως μη γενόμενη φάση δεδομένου πως ο 23χρονος επιθετικός αναδείχθηκε σε θέση οφσάιντ για λίγα μόλις χιλιοστά κάτι -όμως- που κάθε άλλο παρά τον εμπόδισε από το συνηθισμένο πανηγυρισμό του. Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι Βινίσιους-Καμαβινγκά στη Ρεάλ Μαδρίτης καθώς στην εντός έδρας νίκη που απέσπασε απέναντι στην Οσασούνα με 4-0 αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές της φέρεται να έλαβαν υπόψιν τους το γνωστό challenge κατά το γκολ του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού σε μία φάση που συνδυάστηκαν εξαιρετικά αμφότεροι, πανηγυρίζοντας ενδεικτικά.

@camavingaBrithday Vibzz 🥳♬ Soak City (Do it) – 310babii

Άξιο αναφοράς μάλιστα πως στα social media έχει σηκωθεί πολλή σκόνη για το πιο από τα δύο δίδυμα χορεύει με τον καλύτερο τρόπο κάτι που φέρνει διάσταση στις απόψεις, έχοντας «ξεσηκώσει» την κοινή γνώμη. Τελευταίο «θύμα» η Κ17 της Εθνικής Γερμανίας δεδομένου πως το αναπτυξιακό συγκρότημα των Γερμανών συγκεντρώθηκε προκειμένου να κινηθεί σε ρυθμούς… «Do it».

@risingballers The Germany U17 squad are ready 😂🇩🇪 this trend what a vibe 🕺 @FIFA #germany #u17worldcup #worldcup #football #dfbteam #footballtiktok #futbol #leftrightchallenge #soccer #dance #jokes #ballers #fifa #fut #risingballers #wonderkid #futbol #futebol #footy #soccer ♬ original sound – Drilluh


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία