Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ για τον Γιάννη Παπαστεφανάκη

Δημοφιλή

Σε μία από τις πιο όμορφες μεταγραφές στην ιστορία του ως σύλλογος προχώρησε ο ΠΑΟΚ, καθώς ο μικρός Γιάννης Παπαστεφανάκης, είναι πλέον αθλητής του Δικεφάλου στο τμήμα στίβου, με τον Α.Σ. ΠΑΟΚ να αναφέρει πως ένα μεγάλο όνειρο για τον μικρό Γιαννάκη έγινε πραγματικότητα.

Αναλυτικά ο Α.Σ. ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Στην μεγάλη Οικογένεια του ΠΑΟΚ, θα ανήκει από εδώ και στο εξής, και επίσημα, ο νεαρός φίλος του Δικεφάλου, Γιάννης Παπαστεφανάκης, καθώς σήμερα (28/07) παρέλαβε το δελτίο του αθλητή, από την έφορο Στίβου του Συλλόγου, Τάνια Κεραμυδά.

Ένα μεγάλο όνειρο εκπληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς ο Γιάννης Παπαστεφανάκης είναι και επίσημα αθλητής Στίβου του ΠΑΟΚ, όπως ονειρευόταν όλα αυτά τα χρόνια.

Η έφορος του τμήματος Στίβου του ΠΑΟΚ, Τάνια Κεραμυδά, παρέδωσε το δελτίο στον Γιάννη Παπαστεφανάκη και την οικογένεια του, καλωσορίζοντας τον στην μεγάλη Οικογένεια του Δικεφάλου, σε μία ιδιαίτερη και συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή.

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, αποτελεί παράδειγμα αφοσίωσης και πίστης, έχοντας μέσα του το… μέταλλο του πρωταθλητή, και ο ΠΑΟΚ είναι περήφανος για το νέο αθλητή του.

Καλώς ήρθες και επίσημα στον ΠΑΟΚ, Γιάννη!»


Τελευταία νέα

Μόνο ΠΑΟΚ: «Άκυρο» του Πόρτερ σε ομάδες Ευρώπης και Μ. Ανατολής

Το όνομα του Κέβιν Πόρτερ τζούνιορ γίνεται όλο και πιο... καυτό στην αγορά, κάτι που φάνηκε τις τελευταίες μέρες...

Στην ίδια κατηγορία