Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η αλλαγή του Μπάμπα και ο ρόλος του Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Τρομερές δηλώσεις από τον Ράχμαν Μπάμπα στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου ενόψει της πρώτης «μάχης» με την Κλαμπ Μπριζ για μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League δεδομένου πως ο Γκανέζος αριστερός οπισθοφύλακας εκμυστηρεύτηκε την ιδιαίτερη αισιοδοξία που επικρατεί ενός «ασπρόμαυρων» με φόντο την πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων στο Βέλγιο. «Ποια ισοπαλία; Ήρθαμε για να κερδίσουμε» με τον 29χρονο ακραίο αμυντικό του ΠΑΟΚ σε τρελά «κέφια».

Ερωτηθείς μάλιστα για το γεγονός πως το γκολ πλέον αποτελεί ένα ακόμη ατού που συνοδεύει τις εμφανίσεις που καταθέτει με τον ΠΑΟΚ, ο Ράχμαν Μπάμπα απέδωσε τη συγκομιδή του στον Ράζβαν Λουτσέσκου και τον τρόπο παιχνιδιού, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «ίσως είναι η τύχη, ίσως ο τρόπος παιχνιδιού, είμαστε πιο επιθετικοί και το σύστημα του προπονητή με βοηθάει με βάζει στην περιοχή περισσότερο».

Επί του παρόντος, ο Γκανέζος αριστερος οπισθοφύλακας έχει ως απολογισμό έξι τέρματα μοιράζοντας στους συμπαίκτες του τρεις ασίστ σε συνολικά 36 εμφανίσεις εντός και εκτός Ελλάδας. Νούμερα που τον τοποθετούν στους κορυφαίους Γκανέζους που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο, κάνοντας ακόμη πιο αισθητό το μέγεθος των πεπραγμένων του με την ασπρόμαυρη φανέλα, γνωρίζοντας ουκ ολίγες φορές την αποθέωση από τους συμπατριώτες του.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Νέες «ανάσες» στον ΠΑΟΚ

Υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης βρίσκεται το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ λόγω... Πάσχα δεδομένου πως ο Ράζβαν Λουτσέσκου με τους...

Στην ίδια κατηγορία