Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μπάμπα: «Δεν συμβιβαζόμαστε ούτε με ισοπαλία»

Δημοφιλή

Αφορμή δοθείσης από έναρξη των σετ αγώνων με την Κλαμπ Μπριζ για μία θέση στην ημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League και εκπροσωπώντας το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ, ο Ράχμαν Μπάμπα έδωσε το δικό του «στίγμα» κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο Jan Breydel Stadium επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «θα τα δώσουμε όλα» και κάνοντας ειδική αναφορά στη συχνότητα σκοραρίσματός του.

Αναλυτικότερα όσα σημείωσε ο Γκανέζος αριστερός οπισθοφύλακας στο Βέλγιο: «Νομίζω πως όταν φτάνεις σε αυτό το στάδιο, είναι καλή κλήρωση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει εύκολος αντίπαλος σε αυτό το στάδιο».

Για τον αν η ομάδα έχει δυνάμεις για δύο διοργανώσεις:

«Ναι φυσικά έχουμε την ενέργεια, την πίστη και τον χαρακτήρα. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα. Δεν ξέρω από που έρχεται η ενέργεια μας, αλλά εχουμε και θέλουμε να παλέψουμε ως το τέλος».

Για το γεγονός πως σκοράρει πλέον:

«Ίσως η τύχη. ίσως ο τρόπος παιχνιδιού, είμαστε πιο επιθετικοί και το σύστημα του προπονητή με βοηθάει με βάζει στην περιοχή περισσότερο».

Για το πως θα έβλεπε την ισοπαλία στο αυριανό παιχνίδι:

«Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά ήρθαμε να νικήσουμε. Στόχος είναι να κερδίσουμε για να έχουμε προβάδισμα στη ρεβάνς. Δεν θέλω την ισοπαλία, ήρθα να κερδίσω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ματσάρες σε Conference και Europa League

Καταπληκτικός σε εξέλιξη, ένταση και σασπένς ήταν κι ο δεύτερος ημιτελικός του Europa Conference League, με τη Φιορεντίνα να...

Στην ίδια κατηγορία