Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η «αγκαλιά» της Τούμπας σε Σαμάτα (pics)

Δημοφιλή

Όταν έπιασε την μπάλα στα χέρια του με Παναθηναϊκό ακόμα το μεγαλύτερο ποσοστό πίστευε ότι θα το χάσει. Μέσα του ίσως το πίστευε και ο ίδιος. Όταν έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα βαριανάσαινε σα να πάθαινε κρίση πανικού. Όταν πήρε φόρα τα πόδια του τα ένιωθε βαριά. Όταν προσπάθησε να εκτελέσει, λύγισε, το βάρος τον έριξε κάτω. Ο Άλι Σαμάτα και επίσημα είχε «σπάσει» σε κομμάτια.

Ίσως να είναι όντως ένα απλό γλίστρημα, ένα παιχνίδι της μοίρας που έμελλε να τύχει σε αυτόν που όλοι τον έχουν για το ανάθεμα. Ενδεχόμενος όμως ο Τανζανός στράικερ απλά να έσπασε να μην άντεξε άλλο το γεγονός πως δεν σκοράρει, πως υπάρχει ένα κλίμα εις βάρος του. Την απάντηση την ξέρει μόνο ο ίδιος, ωστόσο, η Τούμπα του έδωσε τη μεγαλύτερη «αγκαλιά» στην επαναληπτική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο πλαίσιο των «16» του UEFA Europa Conference League.

Μετά την εξασφάλιση της συνέχειας στην ευρωπαϊκή πορεία των «ασπρόμαυρων», το αγωνιστικό τμήμα οδηγήθηκε ως είθισται μπροστά από τη Θύρα 4 προκειμένου να πανηγυρίσει ακόμη μία ιστορική πρόκριση σε προημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, τη δεύτερη εντός τριών ετών, με τον Άλι Σαμάτα σε ρόλο… οργανωτή. Ήταν σαφές πως ο Τανζανός επιθετικός είχε ανάγκη από μίνι ντοπάρισμα ενόψει συνέχειας, με τους συμπαίκτες του και το φίλαθλο κοινό του ΠΑΟΚ να επιβεβαιώνουν πως στέκονται δίπλα του υπό τους ήχους της αποθέωσης του ονόματός του και κατά τη διάρκεια του γύρου του θριάμβου.

Δείτε αναλυτικότερα τα ενδεικτικά φωτογραφικά στιγμιότυπα:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το άγχος του Μίσιτς και ο ΠΑΟΚ

Ο Γιόσιπ Μίσιτς είναι ενήμερος για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ τον τσεκάρει και πως υπήρξε ενδιαφέρον για τον...

Στην ίδια κατηγορία