Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η πρόκριση έφερε ανάσες

Δημοφιλή

Στα… κόκκινα κινείται ο ΠΑΟΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα με διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη που αναμενόμενα επέφεραν σημάδια κόπωσης στο αγωνιστικό τμήμα. Ευκαιρία δοθείσης από τη διακοπή του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων και μετά την επική πρόκριση των «ασπρόμαυρων» κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη δεύτερη μεταξύ τους «μάχη» για μία θέση στους «8» του UEFA Europa Conference League, ο Ράζβαν Λουτσέσκου εξασφάλισε τριήμερο ρεπό στο γκρουπ ποδοσφαιριστών του.

Συνεπώς, το επόμενο «ραντεβού» στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας αναμένεται να δοθεί από τη Δευτέρα (18/03), με το ιατρικό δελτίο να αναγράφει σταθερά τις απουσίες των Γιάννη Μιχαηλίδη, Ζόαν Σάστρε και Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ. Απεναντίας, Τάισον και Αντελίνο Βιεϊρίνια φρόντισαν να καταστείλουν τις όποιες ανησυχίες προκλήθηκαν στους επιτελείς του ΠΑΟΚ δεδομένου πως αμφότεροι αναχώρησαν με ενοχλήσεις από την εντός έδρας αναμέτρηση με τους Κροάτες.

Αναφορικά με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό ουσιαστικά αισθάνθηκε ένα τσίμπημα και η αλλαγή του έγινε για προληπτικούς λόγους. Για τον ίδιο λόγο αντικαταστάθηκε και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις, χωρίς να αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό. Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι δύο παίκτες θα υποβληθούν σε εξετάσεις την Δευτέρα για να φανεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζουν.

Υπενθυμίζεται πως σε περίπου δύο εβδομάδες και πιο συγκεκριμένα στις 31/03 ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος της Stoiximan Super League επιθυμώντας να σημειώσει την πρώτη του νίκη στα Play Off, προερχόμενος από την ήττα με τον Άρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Τάισον παίρνει… σκυτάλη από τον Νάρεϊ

Αλλα τρία παιχνίδια απομένουν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν για τον ΠΑΟΚ κι ο Τάισον προβάλλει ως ο επικρατέστερος,...

Στην ίδια κατηγορία