Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

H μεγάλη επιθυμία του Κατσαρή

Δημοφιλή

Η Παρασκευή 19/1 ήταν μια ιστορική ημέρα για τον ΠΑΟΚ, καθώς πραγματοποιήθηκε αγιασμός στην έκταση που θα χτιστεί το υπερσύγχρονο προπονητικό του κέντρο στους Ταγαράδες.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο βρέθηκαν άνθρωποι από όλοι την οικογένεια του Δικεφάλου και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής.

Ο Θανάσης Κατσαρής κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον χώρο είχε θερμή συνομιλία αρκετής ώρας με τον αντιδήμαρχο ψηφιακής και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, Κώστα Βασιλόπουλο.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του έκανε αναφορά και στη μεγάλη του επιθυμία για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε μετά τον αγιασμό ο Θανάσης Κατσαρής:

«Καταρχάς να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο μας, Ιβάν Σαββίδη, καθώς για άλλη μια φορά υλοποιεί μια από τις υποσχέσεις του. Το αθλητικό κέντρο, είναι πλέον γεγονός. Αυτό θα είναι η αμαξοστοιχία της ομάδας μας. Και όχι μόνο της ομάδας μας, αλλά αυτό το αθλητικό κέντρο θα δημιουργήσει δραστηριότητες για όλη την Μακεδονία και όλη την Βόρεια Ελλάδα. Τέτοιες στιγμές θέλω να της ζήσουμε το δυνατόν συντομότερα, εγκαινιάζοντας και το νέο γήπεδο μας στην Τούμπα. Όταν ο ΠΑΟΚ, μετά το αθλητικό κέντρο εγκαινιάσει και το νέο γήπεδο της Τούμπα, τότε θα πετάξει πολύ ψηλά στην Ευρώπη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αμέτρητοι τίτλοι σε ένα μόνο «κλικ» (pic)

Ένα κουίζ για… δυνατούς λύτες έβαλε ο Τόμας Κεντζιόρα, αναρτώντας στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media μια πρωταθληματική...

Στην ίδια κατηγορία