Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Μπράντον Τόμας: Πέρσι… μηδέν ασίστ, φέτος επτά

Δημοφιλή

Καλύτερο φινάλε στη σεζόν δεν θα μπορούσε να περιμένει ο Μπράντον Τόμας. Με δικό του γκολ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο «Βικελίδης», με δική του ασίστ ο Τάισον έδωσε τη νίκη στο Δικέφαλο, που σήμανε και την ανάδειξη του ΠΑΟΚ σε πρωταθλητή για τη σεζόν, που ολοκληρώνεται.

Ο 29χρονος Ισπανός επιθετικός έκλεισε τη φετινή περίοδο με τον ίδιο αριθμό τερμάτων (δώδεκα), που είχε πετύχει και την περσινή σεζόν. Βέβαια, την περασμένη περίοδο είχε 37 συμμετοχές και φέτος 55, κάτι που σημαίνει ότι πέρσι πετύχαινε γκολ με μεγαλύτερη συχνότητα. Από την άλλη, ο ίδιος μπορεί να… επικαλεστεί και τα δοκάρια και την ατυχία, που του στέρησαν φέτος περισσότερα γκολ (τέσσερα δοκάρια στην κανονική διάρκεια και ένα ακόμη στα πλέι οφ).

Ο Μπράντον Τόμας, βέβαια, μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μεγάλη πρόοδο, που επέδειξε σε μια άλλη στατιστική κατηγορία, εκείνη των ασίστ. Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρσι δεν είχε ούτε μία τελική πάσα, ενώ φέτος έφθασε να μετράει επτά ασίστ.

Ας σημειωθεί ότι προχθές με τον Αρη ήταν η δεύτερη φορά, που ο Ισπανός συνδύασε γκολ και ασίστ σε ένα παιχνίδια. Η προηγούμενη ήταν στις 31 Αυγούστου κόντρα στη Χαρτς (4-0), όταν επίσης είχε ένα γκολ και μία ασίστ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Αίθριος ο καιρός το Σάββατο (27/7) στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Πολύ καλός αναμένεται να είναι ο καιρός το Σάββατο (27/7) αφού θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα. Ενδέχεται,...

Στην ίδια κατηγορία