Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Λουτσέσκου: «Μετά τη νίκη με τον Παναθηναϊκό, η καρδιά μου… τρελαινόταν!»

Δημοφιλή

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Θεσσαλονίκη, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να βρίσκεται στη Ρουμανία, με τους συμπατριώτες του να τον έχουν στο επίκεντρο. Μάλιστα, ακόμα ένα κομμάτι συνέντευξης στα ΜΜΕ της χώρας είδε το φως της δημοσιότητας, με τον «αρχιτέκτονα» των επιτυχιών του ΠΑΟΚ να υπογραμμίζει ότι δεν κοιμήθηκα μετά τη φιέστα.

Όπως είπε:

«Είναι μαγικό αυτό που συμβαίνει! Κανείς δεν μας έδινε πιθανότητες. Νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο τρόπαιο στην καριέρα μου. Νομίζω με φίλησε η μισή Θεσσαλονίκη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τη νίκη επί του Άρη:

«Δεν είχε σημασία που είχαμε τον Άρη απέναντί ​​μας. Είχαμε άγχος γιατί είχαμε το τρόπαιο στα χέρια μας και θα μπορούσε να γλιστρήσει. Γι’ αυτό έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί με το τι μήνυμα θα στείλουμε στους παίκτες. Δεν ήταν δύσκολο να τους δώσεις κίνητρο, ειδικά από τη στιγμή που το ήθελαν πολύ το τρόπαιο, επειδή μπορούσαν να τον κατακτήσουν στο γήπεδο του αντιπάλου τους.

Δεν τους είπα τίποτα ιδιαίτερο, τους θύμισα τα σκληρά ματς, τα ματς που… επιστρέψαμε, τους θύμισα τη φανταστική τους πορεία και το γεγονός ότι κανείς δεν μας έδινε ευκαιρία, ότι πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο εμάς, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και τέτοια… Ήταν ένα πολύ περίπλοκο παιχνίδι που έδειξε την εικόνα όλης της σεζόν μας».

Για τη βραδιά της φιέστας:

«Δεν κοιμήθηκα. Αυτή η πίεση, αυτή η δυσκολία…αυτό που χτιζόταν εδώ και αρκετές εβδομάδες. Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, όταν όλα ήταν στα χέρια μας, υπήρχε ένα διάστημα τριών ημερών που δεν μπορούσα να σταματήσω την καρδιά μου, τρελαινόταν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Σάββατο σημαίνει FORZA!

Η FORZA έκανε το μεγάλο βήμα καινοτομώντας στο χώρο του Αθλητικού Τύπου To Σάββατο 27 Ιουλίου (και όλη την εβδομάδα)...

Στην ίδια κατηγορία