Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

H Eθνική Παίδων βάφτηκε… ασπρόμαυρη

Δημοφιλή

Οι ακαδημίες του Δικεφάλου είναι με διαφορά οι κορυφαίες στην Ελλάδα, δουλεύοντας σε επαγγελματικά πρότυπα, ενώ προωθούνται κάθε χρόνο παίκτες στην ανδρική ομάδα.

Η Εθνική Παίδων Κ17 της Ελλάδας θα συμμετάσχει σε φιλικό τουρνουά στην Κροατία τις επόμενες ημέρες, με τον ομοσπονδιακό προπονητή να καλεί 13 ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, επαληθεύοντας το ταλέντο, που υπάρχει στις ακαδημίες των «ασπρόμαυρων».

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Μια 11άδα, συν δύο -το σύνολο 13- ποδοσφαιριστές του PAOK Academy καλεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Παίδων Κ17 για το φιλικό τουρνουά προετοιμασίας στην Κροατία (07-15.02). Πρόκειται για τους Μπελερή, Τσίτσιλα, Βυρσωκινό, Τσιότα, Παπανικόπουλο, Μύθου, Ελευθεριάδη, Κοσίδη, Μπαταούλα, Ντούνγκα (γεννημένοι το 2007) συν τριών “μικρών”, γεννημένων το 2008, των Μηνασίδη, Μόκρη και Μπέρδου. Η Εθνική μας θα αναμετρηθεί με την Κροατία, την Βουλγαρία και την Τουρκία.

Υπενθυμίζουμε ότι η Εθνική μας έχει προκριθεί στην φάση Elite Round, που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο στην Τρίπολη. Εκεί θα διεκδικήσει μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στα τελικά του EURO U17 στην Κύπρο. Αντίπαλές της στον 4ο όμιλο είναι η Ουκρανία, η Ελβετία και η Σλοβακία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΣOK για Ισπανία: Κίνδυνος αποκλεισμού από όλες τις διοργανώσεις

Η UEFA και η FIFA έθεσαν τελεσίγραφο για την Παρασκευή (30/04) στην ισπανική κυβέρνηση για διευκρινίσεις λόγω έρευνας για...

Στην ίδια κατηγορία