Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Στα ημιτελικά με buzzer beater o Παναθηναϊκός

Δημοφιλή

Με το γκολ του Μλαντένοβιτς στο 95′, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 0-2 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση με στόχο να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ και ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί χάρη στις εκτελέσεις των στατικών φάσεων του Μπακασέτα.

Στο 37ο λεπτό ο Παναθηναϊκός κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα(1-2). Ο Μπακασέτας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Κώτσιρας γύρισε τη μπάλα προς τον Ακαϊντίν, αυτός έστρωσε με το κεφάλι στον Πέρεθ και ο Ισπανός μέσος με «ξερό» σουτ την έστειλε στα δίχτυα (0-1).

Το «Τριφύλλι» συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε μία ανάσα από το δεύτερο γκολ στο 57’, όταν ο Μλαντένοβιτς μπήκε στην περιοχή από αριστερά και γύρισε ιδανικά τη μπάλα στον Μπακασέτα που έδωσε ύψος στη μπάλα και αυτή πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ακολούθήσε μια καλή φάση για την ομάδα του Τερίμ, στο 60’ με τον Γερεμέγεφ να βγάζει με τακουνάκι τον Τσέριν τετ α τετ με τον Τσιντώντα, αλλά το πλασέ του Σλοβένου ήταν πάνω στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Η λύτρωση για τους «πράσινους», ήρθε στο 90+5’, όταν ο Μπερνάρ έσκαψε τη μπάλα προς τον Μλαντένοβιτς που με κεφαλιά «κρέμασε» τον Τσιντώντα και διαμόρφωσε το 2-0 για την ομάδα του.

Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο ΠΑΟΚ, που δίνει αυτή την ώρα την ρεβάνς του 4-0 κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: 74’ Κιβρακίδης, 77’ Βαλένσια, 84’ Ασεβέδο

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης (87’ Πομώνης), Έντερ Γκονζάλεθ (86’ Έρλινγκμαρκ), Κούντε (90’ Φριντγιόνσον), Αθανασίου, Βαλένσια, Βρακάς (68’ Ρομπάιγ), Αντζιέλσκι.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Ρουμπέν (90’+6’ , Τσέριν, Παλάσιος (90+6’ Γεντβάι), Μπακασέτας (90’+7’ Βιλένα), Μπερνάρ, Γερεμέγεφ (90’ Τζούριτσιτς).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία