Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

H δικαίωση του Μπάμπα για την απόφαση να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Μπάμπα Ράχμαν; «Παρών»! Ο Γκανέζος αριστεροπόδαρος μπακ μπορεί να έλειψε τα δύο προηγούμενα χρόνια, βγάζοντας το ψωμί του στην Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα της Ρέντινγκ, αλλά το μυαλό και η σκέψη του ήταν πάντα στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Και δεν το γράφουμε τυχαία αυτό, ούτε υπερβάλλουμε, το παραδέχθηκε ο ίδιος μπροστά μας το περασμένο καλοκαίρι στην Ολλανδία όταν εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο του Τέχελεν και με την παρουσία του έκανε τον Ραζβάν Λουτσέσκου χαρούμενο σε ένα διάστημα που η εσωστρέφεια χτυπούσε κόκκινο πέριξ της Τούμπας.

Οι «ασπρόμαυροι» γνώριζαν πολύ καλά «ποιος είναι ο Μπάμπα» και τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Στο πρώτο πέρασμά του από τη Θεσσαλονίκη, στο δεύτερο μισό της σεζόν 2020-21, είχε προλάβει να αφήσει ισχυρό αποτύπωμα, απλώς τα οικονομικά δεδομένα και το υψηλό συμβόλαιο που είχε με την Τσέλσι δεν επέτρεπαν την παραμικρή σκέψη απόκτησής του. Και τότε, το καλοκαίρι του 2021, είχε γίνει μια προσπάθεια να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο η συζήτηση έμεινε στη μέση από την στιγμή που οι Λονδρέζοι τον πλήρωναν με σχεδόν 3 εκατομμύρια το χρόνο και ήθελαν να έχουν τον πρώτο λόγο.

Το τμήμα σκάουτινγκ του «Δικεφάλου» δεν απέσυρε ποτέ το όνομά του Γκανέζου από τις μεταγραφικές λίστες, το σημαντικότερο όλων, φρόντισε να είναι διαρκώς σε επαφή μαζί μου αυτά τα δύο χρόνια της απουσίας του. Έτσι μόλις ο Μπάμπα αποδεσμεύτηκε από τους «μπλε» του Λονδίνου δεν το σκέφτηκε ούτε λεπτό. Αν και είχε κι άλλες προτάσεις, επέλεξε τον ΠΑΟΚ, «γιατί είναι για μένα σαν την οικογένεια μου», όπως έλεγε το καλοκαίρι στην Ολλανδία.

Ο Γκανέζος μπακ δικαιώθηκε για την απόφασή του. Ήρθε σε μια ομάδα που τον ήθελε, τον εκτιμούσε για να δουλέψει μ’ έναν προπονητή που τον ήθελε και του το έδειχνε από την πρώτη μέρα, ο Λουτσέσκου έπαιξε, ουσιαστικά, τον πιο μεγάλο ρόλο για να πει το «ναι» και να βάλει την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του μέχρι τώρα δικαιώνουν τον ΠΑΟΚ για την απόφαση να τον φέρει ξανά στην Τούμπα και να του δώσει τη δυνατότητα να φορέσει ξανά την «ασπρόμαυρη» φανέλα. Πότε με τον Τάισον και πότε με τον Κωνσταντέλια δημιουργήθηκε μια πανίσχυρη αριστερή πλευρά, υπάρχουν πολλά παιχνίδια μέσα στη σεζόν που ο ΠΑΟΚ μοιάζει να… γέρνει απ’ τα αριστερά, όπου κυριαρχεί η φυσιογνωμία του Μπάμπα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Απάντησε για Τερίμ ο Παναθηναϊκός

Στις φήμες για αλλαγή προπονητή απάντησε το απόγευμα της Τρίτης (30/4) η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ξακαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει θέμα...

Στην ίδια κατηγορία