Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Με αυτή την ποινή κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, η ΔΕΑΒ κάλεσε σε απολογία τον ΠΑΟΚ, για παράβαση του άρθρου 14, για το πανό που αναρτήθηκε στην Θύρα 4 στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Οι ασπρόμαυροι κινδυνέυουν με χρηματικό πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το συγκεκριμένο εδάφιο του νέου Αθλητικού νόμου.

Ανάλογη ήταν και η τιμωρία του Παναθηναϊκό πριν λίγες εβδομάδες, για το εμετικό κορεό στο ντέρμπι με τον Δικέφαλο, που απεικόνιζε τον Λευκό Πύργο να καίγεται.

Το εδάφιο:

Σε περίπτωση παραβίασης του πρώτου εδαφίου, η οποία διαπιστώνεται από την αρμόδια αστυνομική αρχή, επιβάλλεται από τη Δ.Ε.Α.Β. πρόστιμο είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.σχετικό000) για κάθε πανό στο αθλητικό σωματείο, ή στο Τμήμα Αμειβομένων Αθλητών (Τ.Α.Α.), ή στην Ανώνυμη Αθλητική Εταιρία (Α.Α.Ε.), της οποίας οι φίλαθλοι ανάρτησαν το πανό. Τα σχετικά πανό της γηπεδούχου ή της φιλοξενούμενης ομάδας παραδίδονται στον υπεύθυνο ασφαλείας του πρώτου εδαφίου της παρ. 4. Την ευθύνη για την παράδοση φέρει η γηπεδούχος ή φιλοξενούμενη Α.Α.Ε. ή Τ.Α.Α., αντιστοίχως. Αν τα σχετικά πανό δεν παραδοθούν σύμφωνα με τη διαδικασία του δεύτερου και του τρίτου εδαφίου, επιβάλλονται οι κυρώσεις της παρ. 2 του άρθρου 1 του ν. 4326/2015 (Α’ 121).»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία