Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Γιατί δεν κάλυψε όσο νωρίς θα έπρεπε τα κενά του

Δημοφιλή

Από τη μια η απογοήτευση και ο εκνευρισμός για τις μεταγραφές που δεν έγιναν νωρίς και από την άλλη τα πολλά αρνητικά και απαισιόδοξα σχόλια για το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Το κλίμα δεν είναι καλό και αυτό σίγουρα παίζει ρόλο, από εκεί και πέρα ο φετινός ΠΑΟΚ έτσι όπως ξεκινάει έχει και μερικά πλεονεκτήματα.

Αυτά αφορούν κυρίως τη σύγκριση με την περσινή σεζόν και το πώς ήταν η ομάδα σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα. Είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟΚ τώρα έχει καλύτερες βάσεις αφού η δουλειά που έγινε επί τόσους μήνες έχει αφήσει ένα αποτύπωμα, έχουν μπει μερικές καλές βάσεις. Δεν ήταν έτσι πέρσι ο ΠΑΟΚ, τότε που προσπαθούσε να χτίσει μία νέα ομάδα και φυσικά δεν προετοιμάστηκε σωστά για τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια.

Από την άλλη όμως προφανώς και δεν είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο που θα έπρεπε για ομάδα η οποία έχει μεγάλους στόχους και πρέπει να πάρει τρεις προκρίσεις μέσα σε έξι εβδομάδες συνεχόμενων αγώνων.

Για να τα ισορροπήσουμε όλα τα παραπάνω: Πέρσι ο ΠΑΟΚ ήταν στο χειρότερο επίπεδο, χωρίς να ξέρει τι ακριβώς θέλει να κάνει. Φέτος, έχει μάθει από τα λάθη του, από εκεί και πέρα όμως δεν κάλυψε όσο νωρίς θα έπρεπε τα κενά του.

Τελικά, και επειδή πάντα πρέπει να ψάχνουμε το καλύτερο, όσο και αν ο ΠΑΟΚ έμαθε από περσινά λάθη, ο τρόπος που λειτούργησε στις μεταγραφές δεν ήταν και πάλι ο πιο αποτελεσματικός και έτσι για του χρόνου θα έχει πολλά περισσότερα για να μάθει.


Τελευταία νέα

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Εμπαπέ και Αλ Κελαϊφί

Σύμφωνα με την Parisien, Κίλιαν Εμπαπέ και Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση λίγα λεπτά πριν από το...

Στην ίδια κατηγορία