Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Μεταγραφές: Μίνιμουμ ένας στόπερ, δύο χαφ, ένας μεσοεπιθετικός κι ένας φορ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ των πολλών αλλαγών, διαβάζω δεξιά κι αριστερά, όμως αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο. Προφανώς και θα γίνουν πολλές αλλαγές γιατί είναι και πολλές οι ανάγκες.

Το θέμα για ακόμα μία φορά βέβαια, είναι πως δεν φαίνεται να έχει βρεθεί λύση στο πρόβλημα εταιρικής δομής που έχει η ΠΑΕ, με τον Ιβάν Σαββίδη να βρίσκεται μακριά και οι αποφάσεις να λαμβάνονται με αργούς ρυθμούς.

Σήμερα υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά, παρότι αρχικά είχε δημιουργηθεί η αίσθηση πως τα περισσότερα μέτωπα είχαν κλείσει. Από τότε όμως, δημιουργήθηκαν πολλά. Ο ΠΑΟΚ προφανώς και θα θελήσει να ξεφορτωθεί συμβόλαια τύπου Έκονγκ και Σαμάτα. Θα μπορέσει; Σήμερα, δεν ξέρουμε πόσοι και αν θα πουληθούν. Στην αγορά ενδιαφέρον δεν υπάρχει μόνο για Κούλιε, Ντέλια και Κοτάρσκι, αλλά και για Ζίβκοβιτς – Ντεσπόντοφ. Μπορούμε να ξέρουμε σήμερα ποιος θα πουληθεί;

Επίσης υπάρχουν οι δανεικοί και αν στην περίπτωση του Μάρκος Αντόνιο είναι εύκολη η απόφαση, αυτή του Μεϊτέ δεν δείχνει καθόλου εύκολη γιατί απλούστατα ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί – και δεν θέλει – να πληρώσει τη ρήτρα του.

Οι μεταγραφικές ανάγκες πρώτης γραμμής είναι αρκετές. Μίνιμουμ ένας στόπερ, μίνιμουμ δύο χαφ, μίνιμουμ έναν μεσοεπιθετικός, μίνιμουμ ένας φορ. Τη στιγμή που το μάξιμουμ, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τα σενάρια που αναφέρω παραπάνω.

Και το μεγάλο ερώτημα που δημιουργείται για ακόμη μία φορά, είναι το αν ο τρόπος που δουλεύει ο ΠΑΟΚ είναι τέτοιος ώστε να κλείσει άμεσα όλα του τα μέτωπα και να δείξει ενισχυμένος για την επόμενη σεζόν.

Κάτι που δεν θα έπρεπε να εξαρτηθεί από την θέση που θα τερματίσει αλλά από την συνέχεια που πρέπει να δώσει ένα κλαμπ που θέλει να πρωταγωνιστεί.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τάισον και Βιεϊρίνια αποθέωσαν τον Τζίμα (pic)

Ο Στέφανος Τζίμας θα αγωνίζεται με την φανέλα της Νυρεμβέργης τη φετινή σεζόν και θα είναι για έναν χρόνο...

Στην ίδια κατηγορία