Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Γιακίροβιτς: «Δείτε που είναι ο ΠΑΟΚ»

Δημοφιλή

Στην αξία του ΠΑΟΚ και τη δυσκολία του έργου της ομάδας του, στάθηκε ο Σεργκέι Γιακίροβιτς, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον πρώτο αγώνα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μας περιμένει ένα απαιτητικό παιχνίδι. Θα είναι σκληρό, ίσως όχι όμορφο, αλλά θα πρέπει να είμαστε πραγματιστές και κυνικοί. Ο ΠΑΟΚ πέρασε μια μικρή κρίση τον Φεβρουάριο, αλλά την ξεπέρασε. Αυτό δείχνει πως είναι μια δυνατή πνευματικά ομάδα. Έχει πολλή ποιότητα και εμπειρία, κάτι που μαρτυρά και το γεγονός ότι είναι πρώτος στην Ελλάδα.

Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην κάνουμε εύκολα λάθη. Ο ΠΑΟΚ είναι καλός στην ανάκτηση της μπάλας και έχει μια πολύ δυνατή επιθετική τριάδα. Είναι πολύ καλός ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, εξαιρετικός και ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, αλλά έχουν και το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα, τον Γιάννη Κωνσταντέλια.

Είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και χρειάζονται προσοχή. Είναι ένα συμπαγές σύνολο, στο οποίο δεν πρέπει να δώσουμε πολλούς χώρους. Θα είμαι ευχαριστημένος αν πάμε στη ρεβάνς έχοντας τουλάχιστον προβάδισμα ενός γκολ. Ίσως κάνω 1-2 αλλαγές, αλλά δεν θα αποκαλύψω περισσότερα για την ενδεκάδα.

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, ελπίζω να τα καταφέρουμε αύριο. Οι ελληνικές ομάδες ξέρουν καλά να παίζουν για το αποτέλεσμα, αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε το προβάδισμα πρόκρισης, έστω και με ένα γκολ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ματς-«φωτιά» σήμερα για την Πρέμιερ Λιγκ

Σήμερα στις 22.00 η Τότεναμ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι σε εξ αναβολής παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Τι ισχύει για...

Στην ίδια κατηγορία