Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Για την πρώτη νίκη στην Ευρώπη

Δημοφιλή

Για την 3η αγωνιστική του Basketball Champions League ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα στις 19.30 τη Γαλατασαράι με στόχο να κατακτήσει την πρώτη του νίκη.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% που έχουμε» δήλωσε ο Αρης Λυκογιάννης, προσθέτοντας: «Θέλουμε να κάνουμε μια νίκη, απέναντι σε μια ομάδα που έχει κερδίσει τους άλλους αντιπάλους. Σίγουρα θα είναι σημαντικό για εμάς, γιατί χάσαμε δύο παιχνίδια που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Ήταν σημαντικό που είχαμε ξανά μαζί μας τον Λοβ και τον Κάρτερ. Έλειπαν και κυρίως για τον Λοβ, ο οποίος από πλευράς ρυθμού είναι πιο πίσω, γιατί έλειπε περίπου τρεις εβδομάδες. Για αυτό δεν θεωρώ ότι είναι απόλυτα έτοιμος από την πλευρά του ρυθμού. Παρόλα αυτά είναι τέτοιος ο σωματότυπός του που τον βοηθάει. Είναι σημαντικός για εμάς, ανοίγει διαδρόμους, κάνει πράγματα που μας έλειψαν. Ο Κάρτερ από την άλλη, είναι καλά και θα αγωνιστεί  και μπορεί να μας δώσει στοιχεία που δεν έχουμε από άλλους παίκτες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία