Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

«Πλήρωσε» το κακό πρώτο ημίχρονο

Δημοφιλή

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης» από τον Ολυμπιακό, που πέτυχε τα τέρματα του στο διάστημα 22΄-31΄ με τους Αγκ. Καμαρά και Μασούρα. Για το Δικέφαλο μείωσε στο 81΄ ο Μουργκ, ο οποίος είχε μπει στο παιχνίδι τρία λεπτά νωρίτερα αντί του Μιτρίτσα, που τραυματίστηκε και δεν μπόρεσε να συνεχίσει.

Στο 22’, ο Εσίτι έχασε την μπάλα έξω από την περιοχή και Αγκιμπού Καμαρά με σουτ έκανε το 1-0. Στο 29’ το κοντινό σουτ του Ελ Αραμπί εξουδετερώθηκε από Πασχαλάκη και οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 31’, ξανά ο Εσίτι έχασε την μπάλα στο κέντρο και στην εξέλιξη της φάσης ο Μασούρας με πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 51’ ο Αγκιμπού Καμαρά είχε κοντινό σουτ που εξουδετέρωσαν Πασχαλάκης και δοκάρι και στο το 58’ , από εκτέλεση φάουλ, ο Μιχαηλίδης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Βάτσλικ αλλά το σουτ του βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το γκολ για τον ΠΑΟΚ ήρθε  στο 81’. Μετά από σέντρα του Ελ Καντουρί από αριστερό ο νεοεισελθών Μουργκ (αντί του τραυματία Μιτρίτσα) με δυνατό σουτ έκανε το τελικό  2-1.

Ολυμπιακός: Βάτσλικ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, M. Καμαρά (70΄ Μπουχαλάκης), Αγκ. Καμαρά (83΄ Κουντέ), Μασούρας (83΄ Βρουσάι), Ροντρίγκες (46΄ Ονιεκούρου), Ελ Αραμπί (59΄ Ελ Αραμπί).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ (60’ Βιεϊρίνια), Σβαμπ, Εσίτι (46΄ Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (59’ Μιτρίτσα, 78’ Μουργκ)), Ακπομ (59΄ Σφιντέρσκι).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η πρόκριση έφερε… τραπέζι στον ΠΑΟΚ!

Τραπέζι παρέθεσαν οι Αδερφοί Νικολαΐδη στην ομάδα Πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, μετά την μεγάλη πρόκριση στους ημιτελικούς Α1...

Στην ίδια κατηγορία