Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Για την όγδοη νίκη τα τελευταία δέκα χρόνια

Δημοφιλή

Όπως συνηθίζει η ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης της 5ης αγωνιστικής της Super League 2023-24 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα και την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στους Ηπειρώτες:

«Η τελευταία τους συνάντηση ήταν στις 25 Φεβρουαρίου 2023 και ολοκληρώθηκε με λευκή ισοπαλία. Ο ΠΑΟΚ έπειτα από πέντε διαδοχικές νίκες στην έδρα του ΠΑΣ έχει μια ήττα και μια ισοπαλία στις δύο τελευταίες επισκέψεις του στην Ήπειρο.

Στις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις τους ανεξάρτητα έδρας υπάρχουν επτά νίκες του ΠΑΟΚ, μια ισοπαλία και δύο νίκες του ΠΑΣ Γιάννινα που έχουν σημειωθεί και στις δύο έδρες.

Συνολικά ο ΠΑΟΚ έχει 12 νίκες και 8 ισοπαλίες στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ η ηπειρωτική ομάδα μετρά 9 νίκες. Στις επτά νίκες από αυτές ο ΠΑΟΚ δεν δέχθηκε γκολ. Το 2-0 με τέσσερις παρουσίες είναι το δημοφιλέστερο σκορ στις νίκες του Δικεφάλου, ενώ ακολουθεί το 3-1. Το πιο εντυπωσιακό σκορ ήταν το 5-4 για τον ΠΑΟΚ, με το οποίο έκανε την πρώτη νίκη του στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα ο ΠΑΟΚ στις 26 Δεκεμβρίου 1977.

Στα επτά τελευταία παιχνίδια δεν έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Το τελευταίο που ήταν λευκή ισοπαλία δεν σκόραρε κανείς τους, ενώ στα προηγούμενα έξι δίχτυα βρήκε μόνο ο ένας, με τα ΠΑΟΚ να σκοράρει στα τέσσερα και τον ΠΑΣ Γιάννινα στα άλλα δύο.

Στις τελευταίες του επισκέψεις στα Γιάννινα, ο ΠΑΟΚ παίρνει γκολ μόνο από ξένους ποδοσφαιριστές και ο τελευταίος Έλληνας που σκόραρε εκεί ήταν ο Κώστας Κατσουράνης στις 2 Ιουνίου 2013 και στη νίκη του Δικεφάλου με 2-1 για τα Play Off του πρωταθλήματος.

Συνολικά έχουν γίνει 58 αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες και στις δύο έδρες, με τον ΠΑΟΚ να μετρά 32 νίκες, ο ΠΑΣ Γιάννινα 14 νίκες και υπάρχουν 12 ισοπαλίες».


Τελευταία νέα

Σαν σήμερα το 1976: Στιγμές απόλυτης έκστασης για το πρώτο «ασπρόμαυρο» πρωτάθλημα!

Μάιος του 1976. Ο ΠΑΟΚ μόλις είχε κλείσει 50 χρόνια ζωής και βρίσκονταν μια ανάσα από την κατάκτηση του...

Στην ίδια κατηγορία