Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Κ17: Επιβλητικός ο ΠΑΟΚ στα Γιάννινα

Δημοφιλή

Με άνεση πέρασε από τα Ιωάννινα η Κ17, η οποία κέρδισε 3-1 τον ΠΑΣ, φτάνοντας στη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League. Το σκορ άνοιξε στο 24′ ο Θεοφίλου έπειτα από το κόρνερ του Ελευθεριάδη και στο 36′ με πλασέ ο Μύθου έκανε το 2-0, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Συνέχισε με την ίδια ορμή ο ΠΑΟΚ και στην επανάληψη, πέτυχε ένα ακόμα γκολ με τον Μύθου στο 53′, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο δέχτηκε γκολ στο 72′ με το οποίο μείωσαν οι γηπεδούχοι.

Προφανώς δεν ανησύχησαν οι παίκτες των Ορφανού και Μπίκα, οι οποίοι πήραν μια άνετη νίκη φτάνοντας τους έξι βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική υποδέχονται στη Σουρωτή τον Πανσερραϊκό.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Μπελερής, Σελλάς (60′ Δημόπουλος), Ντούνγκα (81′ Βασίλι), Κοσίδης, Μπαταούλας, Ελευθεριάδης, Τσίτσιλας, Θεοφίλου (60′ Θεοδοσιάδης), Μύθου (81′ Μηνασίδης), Παπανικόπουλος, Τσιφούτης (69′ Σιδηρόπουλος).


Τελευταία νέα

Το FORZA ONLINE απεργεί!

Το FORZA ONLINE συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η ΕΣΗΕΜΘ. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΣΗΕΜ-Θ, σε συντονισμό με την ΠΟΕΣΥ...

Στην ίδια κατηγορία