Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Για νέο συμβόλαιο ο Κεντζιόρα, τι ισχύει με Μάρκος Αντόνιο

Δημοφιλή

Στη δεύτερη σεζόν του στον ΠΑΟΚ, ο Τόμας Κεντζιόρα φαίνεται πως έπεισε τους πάντες και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, το καλοκαίρι θα αποκτηθεί από τον Δικέφαλο.

Ο διεθνής Πολωνός παίζει στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από τη Ντιναμό Κιέβου, από την οποία, όμως, μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Ο Πολωνός είναι ευχαριστημένος στη Θεσσαλονίκη και απομένει η τελική συζήτηση με τον ΠΑΟΚ για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αφού η απόφαση στην Τούμπα είναι υπέρ της παραμονής του.

Αντίθετα, δύσκολη είναι η υπόθεση του Μάρκος Αντόνιο. Η οψιόν αγοράς είναι στα 7 εκατομμύρια, τα χρήματα που έδωσε η Λάτσιο στη Σαχτάρ για να τον αποκτήσει.

Αυτή τη στιγμή στην Τούμπα έχει ανοίξει η συζήτηση για τον Βραζιλιάνο και αυτό που μένει είναι να εισηγηθεί σχετικά ο Λουτσέσκου, αφού πρώτα τσεκάρει τον Μάρκος Αντόνιο, καθώς στο επόμενο διάστημα θα αποκτήσει μεγαλύτερο ρόλο. Ο ίδιος είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ κι εφόσον παρθεί η σχετική απόφαση, θα ανοίξει η συζήτηση με τη Λάτσιο για το ποσό της αγοράς (ή ακόμη και για παράταση του δανεισμού).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΣOK για Ισπανία: Κίνδυνος αποκλεισμού από όλες τις διοργανώσεις

Η UEFA και η FIFA έθεσαν τελεσίγραφο για την Παρασκευή (30/04) στην ισπανική κυβέρνηση για διευκρινίσεις λόγω έρευνας για...

Στην ίδια κατηγορία