Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Φώναξε «παρών» ο Μάρκος Αντόνιο!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασια του για το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τα ευχάριστα να έρχονται από τον Μάρκος Αντόνιο, που φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω του τον δύσκολο τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος μέσος «έβγαλε» ολόκληρο το πρόγραμμα της Πέμπτης (2/11) και δείχνει πλέον ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία για να τεθεί στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Υπενθυμίζεται πως όλο αυτό το διάστημα ο Μάρκος Αντόνιο ακολουθούσε μέρος του προγράμματος προκειμένου να ενσωματωθεί ομαλά, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να μην είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν πιθανή επιπλοκή, με δεδομένο ότι προερχόταν από θλάση που τον άφησε εκτός για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Φυσικά, δεν υπολογίζεται για το επερχόμενο ντέρμπι, καθώς ήταν η μόλις πρώτη του συμμετοχή σε ολόκληρη την προπόνηση, για αυτό και δεν αναφέρεται κάτι στο report του επίσημου ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πιθανό να βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή στο ματς με τον Παναιτωλικό, που ακολουθεί της αναμέτρησης με την Αμπερντίν.

Διαβάστε περισσότερα «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK» 


Τελευταία νέα

Παναθηναϊκός: Το… καρφί του Γερεμέγεφ για τον Τερίμ

Σε συνέντευξη που έδωσε σε ΜΜΕ της Σουηδίας ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ πέταξε και το… καρφάκι του για τον Φατίχ...

Στην ίδια κατηγορία